Večeras suzbijanje komaraca u beogradskim naseljima na levoj obali Dunava

Ostavite komentar

  1. Ako je veceras suzbijanje komaraca imacemo manje cistog i kvalitetnog vazduha, jer ne smemo otvarati prozore zato nam treba u zatvoreno prostoru ruski preciscivac vazduha, da bi mogli da udisemo cist i kvalitetan vazduh bez teskih hemiskih mirisa, alergena, bakterija i virusa.

Ostavite komentar

Beograd

Izmena režima javnog prevoza tokom radova u Bulevaru vojvode Putnika 10

Izmena režima javnog prevoza tokom radova u Bulevaru vojvode Putnika

Tokom radova na redovnom održavanju Bulevara vojvode Putnika, na delu od nadvožnjaka iznad auto-puta (Bulevar Franša d’Eperea) do zone raskrsnice sa Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića u smeru ka Topčiderskoj zvezdi, kao i pristupnim saobraćajnicama iz pravca Bulevara vojvode Mišića, Savske i auto-puta (Bulevar Franša d’Eperea) ka Topčiderskoj zvezdi, od 2. decembra u 22 časa do 3.30 časova 5. decembra doći će do promene u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Naslovna strana

2. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.