Vesić: Do 2025. četvrtina Beograda pokrivena zelenim površinama

Ostavite komentar


  1. Веома интересантно!!!!!! Секу дрвеће где год да виде, бетонирају све паркове и тргове – а биће више зелених површина????? Ко верује у небулозе човека који је свој патриотизам доказао бежањем од мобилизације када је Отаџбину требало бранити – нека верује!!! Срећан и пут у светлу будућност и златно доба.

  2. Poseces ne znam koliko zdravih stabala pa posadis nekoliko mladica i pricas da je to isto. Koliko godina treba da prodje da isto drvo moze slicnim kapacitetom da precisti vazduh, pravi taj hlad i utice na klimu u gradu…

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.