Vesić: Glasaću protiv bilo kakvih restrikcija, policijski čas bi bio kontraproduktivan

Ostavite komentar


  1. Vesić i njegovi kafići.
    Lekari predlažu samo 7 do 10 dana zatvaranja Vesiću, neće biti smak sveta.
    Ili da nam umre još 100 lekara i ko zna koliko medicinskih sestara.
    Gledaj svoja posla, ni to ne radiš da valja i da nije duplo.

  2. a zdravstveni radnici hoće skraćenje svog radnog vremena u bolnicama i da provedu neki slobodan vikenda sa porodicama, a ne produžavanje rada u bolnicama.

  3. Zahvaljujuci ovakvima je Srbija dogurala do skoro istog broja novozarazenih (4.000) kao Nemacka a ima 15 puta manje stanovnika i to uprkos izuzetno brzoj vakcinaciji. Nesto tu nije u redu jer se ne vide efekti te vakcinacije! Treba sve zatvoriti na 2 sedmice a narocito teretane, restorane, kozmeticke i frizerske salone posebno sto je vec iskustvo EU ali to ovome ne ide u prilog!

  4. Šta imate protiv ovog čoveka? Ezekijel Bluff je po ko zna koji put dokazao da je čovek ulice, drago lice iz komšiluka, pustimo ga…

    1. Neće nam ništa biti ako se zatvori sve na nedelju dana dogurali smo do propasti krizni štab nestručan,glup,nesložan ne znam koju reč da kažem da bi ih opisao zatvorite već jednom i da se smanji kretanje i rad kafica ja držim 2 kafica pa sta ću moram prihvatiti

  5. Za tebe će kantina u Padinjaku da bude otvorena 24h, da uživaš…jer nisi kalibar za Zabelu i Mirovicu.

  6. Ne mogu da verujem da cu ovo reci, ali slazem se sa ovim likom. Bolja kontrola i kaznjavanje je bolje od policijskog casa. Narod ce poludeti a to nije dobro jer ce onda izaci da protestuju i bice jos gore. Nikako zatvarati.

  7. Vesić je mera svih stvari. Šta god kaže, o bilo čemu, treba raditi upravo suprotno. Postaviti ga umesto jarbola kao simbol naprednjačke vlasti.

  8. Otkad se zamenik gradonačelnik brloga zvani Beograd pita o pitanju države.Tako oladi Viki nećeš ti o ničemu glasati.

  9. KŠ i Vučić – „dobri momci“, a Vesić „loš momak“, a narod stado ovaca koje shvataju da je Vesić samo dobro savladao scenario. Sledeća scena: Vučić i Vesić „dobri momci“, Krizni štab „loši momci“…beeeee

    1. Баш тако. Треба овце затворити док највећи брат реши међустраначки криминал ко ји је ескалирао. Неписмена багра у затвор а битанге нек поравњају рачуне. Е земљо дебилано боље и не заслужујемо.

  10. A zašto bi pozornik Vesić trebalo da „glasa“ o bilo čemu u vezi s pandemijom?!!! Koje su njegove stručne kompetencije po tom pitanju? Po bilo kom pitanju, uostalom…

  11. Tog provincijalca treba prisiliti da bez maske, prisustvuje žurkama i drugim skupovima ljudi koji ne poštuju zaštitne mere a tesno se tiskaju jedni uz druge. Da i Vesić lično oseti „čari“ zaraze na svojoj koži, tačnje u plućima i da bude smešten ne u neku elitnu bolnicu nego u neku od hala na tobože „lečenje“ -kada ovako govori u javnosti!

  12. Zatvorite sve i spasite ovaj narod. Zatvorite skole jer drugog izbora nema.

  13. Sve osim apoteka Onda Kon da nam donosi namirnice po kucama….Ili da se hranimo po apotekama!!!

  14. Taktika jedan duva, drugi ladi.
    Gde bi smeo Vesić da nešto samostalno smisli i kaže na svoju ruku?.

  15. Smanjili broj kovid ambulanti ,a ispred postojecih ogromni redovi ,flingiraju broj zarazenih u dnevno politicke svrhe.
    Uskoro nece imati ko da im radi u toj njihovoj privredi koja im je preca i od ljudskih zivota!!??

  16. Vesicu, kako te nije sramota.Jedino si ti praviš pametan.Sta je,malo ti je love pa hoces sve da radi a?Zelis da iz dana u dan ima sve vise zaraženih i umrlih?Treba uvesti policijski čas dok se vakcinacija nezavrsi!A ti Vesicu,pošto su ti puna usta kako je država puna love,odresi malo tu kesu,ugledaj se na druge drzave u evropi koliku pomoć davaju svojim građanima…Pusti prazne price kako smo među prvima u svemu a vamo nam delis neku mizeriju na dva dela!Imas li obraza Vesicu?Jos želiš protiv restrikcija da glasas!Samo neznam ko te doveo na funkciju tu posle silnih lopovluka gde si toliko sa drugima.Hm…

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.