Vesić: Gradski štab će tokom jutra proglasiti vanrednu situaciju u Beogradu

Ostavite komentar


  1. I kaznjavanje za masku naravno…omogucite policiji da puca odma lakse je

  2. Ajmo studenti. Po 499 na 10 mesta u gradu i da vas bog vidi. Zakon ispoštovan, a vaš glas će ietako da se čuje.

  3. Da nije bilo nepotrebnih divljanja sve bi bilo mnogo bolje. Proslava SNS-a je bila zaista jako los primer i hoce li neko da odgovara za to?

  4. hahahaa, kako ce dvije nedelje ovih mjera biti dovoljne, pa imali smo mjere dva mjeseca pa nakon toga nevjerovatan porast oboljelih, ako je vjerovati kriznom stabu i medijima. virus ce da ode iz Srbije za dvije nedelje? vi cete otkriti lijek za koronu za dvije nedelje? sta lupetaju ovi ljudi?

  5. Posle učinjenih katastrofalnih (namernih) grešaka izmišljaju se takozvane mere protiv (isprovocirane) infekcije. Onda se sa vrha đubreta zaluđenom narodu obrati glavni AVlijaner a onda počinje odjek, beskonačno ponavljanje, izrečenih ‘mera’ od strane džukela sa terena.

  6. Sve mere su protiv protesta i zdravog razuma.Ocigledno da se radi o „koaliciji“vidljivih i nevidljivih virusa.

  7. Izaslo 10.000 studenata sinoc,I odmah je BG sa „preciznih 82.5%“na prvom mestu po broju zarazenih.U ostatku Srbije nema korone?O NP,Tutinu,KG,VR, vise ni reci?
    Zelite da zatvorite BG ,znate da ce se sve ovde na vas srusiti.
    I znajte I ovo,necete pobeci u Rusiju kao slobina familija.Robijacete u Srbiji
    Mafija mora u zatvor,dozivotno

  8. Nije fer, objavili ste namerno sliku na kojoj Vesić izgleda odvratno.

  9. Sad vanredna situacija, a do pre neki dan slavlje, grlenje i ljubljenje posle izbora, pre toga derbi, Adria…Na kome je tu odgovornost!? Zar vi iz vlasti ne možete ovom polupismnenom narodu da budete neki uzor!? Ne možete, jer ste gori od njih koji ne poštuju mere, jer ste se ostrvili na javnim funkcijama. Šta onda očekujete od raje?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.