Vesić: Kompanijama koje ne budu čistile fasade od grafita kazna 150 hiljada dinara

Ostavite komentar


  1. Ja da perem zidove a tvoji komunalci da se ližu sa huliganima dok ovi šaraju isti taj zid!
    Da li si ti normalan???

  2. Ko ce da obuzda huligane navijackih grupa od devastiranja fasada stambenih zgrada u paviljonima na N.Beogradu (ugao ulica Otona Zupancica i Dzona Kenedija), bukvalno danju donesu kofe sa farbom i ispisuju grafite, stanari gledaju i ne smeju da pisnu.

  3. na dorcolu komun.milicija moze samo u kaficu da se vidi, uvece ni toliko. Ne daj boze da se prosetaju nocu, posklanjaju pijance kod bajlonove, bahate vozace ili sarace fasada koji su u jednoj noci ojadili fasade u drincicevoj. Al ne postoji komunalna zato. Postoji da udomimo clanove….

  4. Jako je ruzno, i to rade samo seljacine, ispisivati kojakve nebuloze po sredjenim zidovima zgrada. Ali ima jos nesto isto tako ruzno a to su nalepljene reklame po svim vrstama gradskog prevoza , pogotovu one koje idu i preko stakala sve do krova vozila, na sta ono lici , to ne mzoe biti reklama nikome , makar meni nije niti bih koristila takav proizvod , taj koji placa takvu reklamu isti je kao i ovaj koji ne placa nista ali svrlja po cistim zidovima, drugo su osmisljnei grafiti i crtezi , ima ih jako lepih recimo u ulici Bul. Umetnosti na zgradi Akadamije , ali to je smisljeno i namenski napravljeno ali ono Pera voli Micu i slicno je katastrofa i zlocin prema zidovima.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.