Vesić: Nije moguće iskontrolisati mere u javnom prevozu i svakom lokalu

Ostavite komentar


  1. Vesicu,
    ajd da probam da ti objasnim kako se ovo radi.
    1. Ne najavis gde ces proveravati postovanje zakona
    2. Izracunas verovatnocu da ces uhvatiti prestupnika (P) (1/100)
    3. Izracunas cenu koji bi prosecan gradjanin platio da moze da krsi zakon (C) (100 dinara)
    4. Postavis kaznu od C/P za prestup. (10000 dinara)
    5. Resis problem

  2. Vesicu, kontrola ne treba da proveri svakog gradjanina – nije sve u „brute force“. Samo radite svoj posao, a kazna neka bude ozbiljna, pa ce se i narod uozbiljiti.

  3. iskontroisite vi gosn Vesicu prvo javne sluzbe. Produzio sam pasos, licnu kartu, prijavio se u policiji, niko ne nosi masku. Niko ne kontrolise da li se ulazi sa maskom.

  4. Pomenuti vakcinisani građani slobodno posećuju restorane, bioskope, slavlja, markete, tržne centre, sportske objekte, idu na posao…bez maski i bez ikakve druge zaštite.
    Vakcinisan kolega redovno dolazi u kancelariju, dok nije izgubio čula ukusa i mirisa mislio je da ima problem sa alergijom, ali kada se testirao on pozitivan. Pokušavamo utvrditi koga je još u kancelariji zarazio nesvesno, a van kancelarije nije moguće utvrditi kome je sve preneo virus.
    Preporuka veine ozbiljnih institucija je da svi i dalje nose maske, redovno pranje i dezinfekcija ruku, odstojanje…jasno je da u prevozu nema uslova za to, alina mnogim drugim mestima ima, pa se ipak ne poštuju.

  5. Meni nije jasno ,ako neko neće da se vakciniše ok ,ali nemoj ulaziti u javni prevoz,bioskope,kafane.Nemaš pravo da ugrožavaš decu i vakcinisane po prevozu.Nažalost vlast zbog glasova podržava antivaksere.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.