Vesić obišao radove u Ulici miljakovačke staze 1Foto: Beoinfo

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i državni sekretar u MUP Milosav Miličković obišli su danas radove na asflatiranju dela Ulice miljakovačke staze u naselju Miljakovac 3, koje izvodi JKP „Beograd put“, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

Vesić je rekao da je asfaltiranje Ulice miljakovačke staze bilo obećanje od pre nekolko meseci, koje je sada ispunjeno.

„Razgovarali smo s građanima i saslušali njihove probleme, a upravo ovo je bio jedan od tih problema koje je trebalo rešiti. Ono što smo obećali to i rešavamo“, rekao je Vesić i dodao da radnici „Beograd-puta“ vredno rade i nedeljom.

Prema njegovim rečima, istovremeno se u opštini Rakovica radi i Ulica Veljka Ramadanovića na Vidikovcu, gde se asfaltira oko 700 metara.

Nastavljamo sa našim projektima, dali smo oko 1.800 obećanja u prethodnom periodu širom Beograda, neveo je Vesić i dodao da se ispunjava obećanje, po obećanje.

Događaju su prisustvovali i direktor JKP „Beograd-put“ Ivan Tejić, član Gradskog veća Filip Marijanović, predsednik opštine Rakovica Vladan Kocić i narodni poslanik Dušica Stojković, prenosi Sekretarijat za informisanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari