Vesić: Poplave nemaju veze sa gradonačelnikom

Ostavite komentar


  1. Ja sam mislio da polave imaju veze sa Predsednikom. Video ga na tv kod sahte u Borci. No nije bitno. Kada se zavrsi Beograd na vodi sredice se i kanalizacija. Samo rendom.

    1. Itekako. Vidimo da je odmah brze bolje obecao kanalizaciju na „levu obalu“
      Nas ionako tretiraju kao gradjane 4tog reda, odmah smo iza migranata.
      Hocete dokaz? Evo samo jedan. Ko se seca za vreme bombardovanja kada su pogodili rafineriju u Pancevu, tada popularni Avram Izrael je u jednom trenutku rekao: „Beogradjani, mozete da odahnete, srecom, otrovni oblak je otisao na levu obalu Dunava. Ima jos tih elementarnih BG tretmana ka ostatku Srbije, balkanske Kolumbije.

    1. Juna meseca 2014.godine novine „Blic“ objavljuju tekst u kome navode da je do potpa u Obrenovcu doslo, tako sto su probili put u Koceljevi da voda nebi odnela most. Ta bujica se sa boka ne od reke save sva srucila u Obrenovac, koji je inace nizeg nivoa iliti u rupi. E sad ko je kriv sami prosudite…

  2. Nemaju veze sa gradonačelnikom, već sa njegovim neznanjem u upravljanju grada. S’ obzirom da ste, ustvari, Vi (zašto li persiram) glavna figuta… naravoučenije!

  3. Internet adresa vecitog zamenika ( Iznoguda ) glasi – vesic@(monki) udavitibeogradizinata.com !

    1. Vladane, svaka Vam čast na 100% tačnoj definiciji i mejl adresi Beogradomrsca!!!

  4. Slazem se sa konstacijom da gradonacelnik nema veze sa poplavom. G. Radojcic nema nikakve veze ni sa cim sto se desava ili ne desava u Beogradu. Ko njega sta pita.

  5. Covek je u pravu, nemaju veze sa gradonacelnikom ali imaju sa zamenikom gradonacelnika. Posao naseg gradonacelnika je da se brine o vrapcima, a za sve ostalo tu je Vesic nepogoda.

  6. „Poplave nemaju veze sa gradonacelnikom“,a gradonacelnik nema veze ni sa cim.

  7. Kakve veze imaju politicki poeni sa tim da 2/3 onoga sto se zove Beograd nema kanalizaciju.
    Kakve veze imaju politicki poeni sa tim sto fekalije idu direktno bez preciscavanja u reku.
    Kakave veze imaju politicki poeni sto se gradi Aqua park u bloku 45, ceo grad je razrusen i blokiran i sve ulice se renoviraju.
    Sve ovo ima veze sa gomilom zapocetih projekata u isto vreme koji su ne kontrolisano paralisali grad, nesposobnoscu celnika grada.
    Dakle sve ima veze sa celnicima grada koji njime ne umeju da upravljaju.
    Da je neko od NjuJorka ili Amsterdama napravio kolaps, video bi gradonacelnik koliko bi bio na toj funkciji zajedno sa svim ostalim iy gradske vlasti.

  8. Naravno da poplave nemaju veze s gradočelnikom jer kako poplave mogu imati veze s fikusom koji samo mirno i svečano ćuti u svojoj saksiji?!

  9. Po ovom drvoseči, Beogradu ne treba privreda. Samo kafići, hoteli, lampioni… Živeo turizam! Najveća štetočina koju je Beograd ikada imao.

  10. Tako je Vesicu, sirovino, pa nije valjda gradonacelnik pao sa neba nego kisa – mada kad ga covek pogleda, shvati da jeste pao od nekud visoko ali se ne seca vise odakle…

  11. Samo Vrapci imaju veze sa tim…cicicem, a za sav haos je kriv „veciti zamenik“

  12. Tako je,krivi su gradjani kako reče Prvorodjeni a boga mi i testovi iz matematike.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.