Vesić: Raspisan tender za opremanje Makiškog polja

Ostavite komentar


  1. Generacijama Beograđanin- poreklom ni sa Krka, ni iz Hrvatske ni iz BiH nego iz Srbije kaže:

    Interesuje me koliko su Karići platili Vesiću i drugarima, da prva linija BG metroa ide do Makiškog polja gde oni planiraju izgradnju stanova, tržnih centara itd.? Nije za verovati da ono što su još pre više desetina godina učinili mnogi evropski gradovi, povezivanje metro-linijom aerodroma sa autobuskim i žalazničkim stanicama ovi naši ruralci uporno izbegavaju. Njima su važnija povezivanja Makiša, Zemuna, Mirijeva isl. od veze sa pomenutim lokacijama. Ili kako stari Beograđani tvrde -metro će, po želji Vesića i AV, ići od nigde – nikuda! Sa druge strane očekuju povećanje broja turista, a ne daju im vezu koja je preko potrebna. Onaj ko dođe u BG i želi da nastavi putovanje autobusom ili vozom, mora da se do tih stanica doveze- taksijem! Zaista, u odnosu na EU, veoma napredno, od ovih srpskih NAZADNJAKA!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.