Vesić: Urađena saobraćajnica koja povezuje Surčin i aerodrom

Ostavite komentar


  1. Lepo je što je rekonstruisan taj deo puta. Ali to je i pre toga bio bolji i očuvaniji deo puta koji spaja aerodrom i put od Novog Beograda prema Surčinu. Pravi problem predstavlja upravo put od Novog Beograda do Surčina, koji je uzan i bez odgovarajućih trotoara. Taj put je izuzetno opterećen. sa kolonama vozila u oba pravca jer se radi o putu sa po jednom kolovoznom trakom.. Taj put treba prioritetno raditi u korist velikog broja građana koji žive u tom predelu a i putnika sa aerodroma koji bi onda imali zaista drugi bliži alternativni put od aerodroma do centra grada. Pozivamo vas da to pod hitno radite.

    1. Saobraćajni institut ,, CIP “, je još 2011 god. izradio detaljni projekat produženja Bul. J. Gagarina do aerodroma , sa sve lakim metroom . Ali je ministarka Mihailović izjavila da ,, nikakvi projekti nisu zatečeni “, iako ga i ja posedujem .

    2. Ovo je veoma dobar zaključak i treba da se kaže ono što je važno i da se napomene vlastima šta je prioritet građana. Ipak moramo priznati da je bilo kakav napredak i rad u našoj zemlji za pohvalu i nadam se da ćemo ići dalje sa ulaganjem u puteve Srbije pa će i gore navedeni deo puta ubrzo doći na red.

  2. Neverovatno koliko se gura novca oko aerodroma koji je vec u koncesiji. Voleo bih da vidim sta su sve dali i obecali koncesionaru. S druge strane, Surcinski put ke katastrofalan: uzak, los asfalt, bankine ne postoje, neobelezen…. a ovamo deo koji taj put povezuje sa aerodromom perfektna saobracajnica. Fuj, vise!

  3. Svaku investiciju,svaku legalno gradnju treba pozdraviti,i podrzati>To sve ostaje nasoj deci,niko nenosi u grob.Raduju vesti kad se nesto zapoceto zavrsava.

  4. Gradnja i rekonstrukcija puteva,nam je jako potrebna.I mnoge stvari.Al putevi i saobracajnice su osnov za razvoj drustva u svim pravcima.

  5. Uspešan i neophodan projekat koji olakšava povezivanje aerodroma sa Surčinom.

  6. Konacno jedna odgovorna vlast, koja gleda i sire, odnosno ulaze i u progradska naselja, a ne samo u centar grada.

  7. Konačno će turisti kad slete u Beograd imati utisak da su u Evropi i nadam se da ćemo i dalje raditi na našim putevima i jednog dana dostići željeni standard.

  8. Ulaganje u infrastrukturu je uvek znacajno i potrebno za razvoj, bezbednost u saobracaju.

  9. Lepo je videti da grad ulaze i u saobracanice koje nisu u samom gradu, svaki put koji je potrebno se sanira na vreme.

  10. Gradite, gradite.. Građani Srbije su dugo čekali ovakve predstavnike vlasti, koji se bore za njih i Srbiju, koji RADE! Podrška!!

  11. Samo napred. Ovo mnogo znači za Srbiju, bolji putevi i veći broj putnika koji prolaze kroz našu državu.

  12. Godinama u Srbiju se nije ulagalo u puteve i zato danas imamo sitvaciju da u odnosu na zemlje u okruženju kaskamo i za po 20 godina,srećom ambijent se promenio i očekujem mnogo investicije u tom delu.

  13. Podjednako je važna gradnja puteva i u centru i u prigradskim naseljima

  14. Verujem da će sve ulice koje vode ka aerodromu doći na red da se rekonstruišu i obnove da se ne brukamo kada dolaze strani turisti.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.