Vesić uručio ključeve stanova za privremeno stanovanje stanarima iz Vidovdanske ulice

Ostavite komentar


  1. Investitor srusio 5 stanova, izgradice tu 12 stanova i jos 15 na svom placu pored, ali neuporedivo jeftinije, jer zna se koliko se ustedi kada zalepis dve objekta jedan za drugi. Vesic ce dobiti tal od toga, a to mu je malo, pa je dao milion i po dinara naseg novca pomoci stanarima. Vesicu, platite ti i investitor iz svojih dzepova stanarima, a ne narodnim.

  2. Nemam nista protiv da se pomogne ljudima,cak naprotiv. Ali,ako se zna investitor i nadzor,oni su ti koji snose sve troskove i svako obestecenje za te ljude,a ne opet po dzepu svih gradjana,pa politicari ispali dobri. Vodite ih u svoje rezidencije,u sve one sobe koje su vam visak,za koje i ne znate da postoje,jer niste stigle da ih prebrojite. A investitor da sve plati,zajedno sa nadzornim organom. Sramota sta se sve radi!!!! A neduzni opet ispastaju.

  3. Sve mozemo saznati kada se stanarima sazida nova zgrada da li ce imati isti broj stanova i kvadraturu ili je ovo prljava igra da se dodje do ekstra lokacije imam predosecaj da ce u novoj zgradi biti pet puta vise stanova al da sacekamo epilog cele price.

  4. Nazalos mali broj gradjana shvata da ovo nije dobročinstvo već velika korist za Vesića i investitora, Beogradjani su dali pomoć ugroženima i unesrećenima. Nama treba reći hvala a ne Vesiću. Te stanove koje daju na koriscenje Skupstina grada ima zahvaljujući onima koji su umrli i nisu imali rodbinu pa je grad uzeo. SVE JE PLJAČKA U OVOJ ZEMLJI!!!!

  5. Samo naivni i sa pola mozga mogu da poveruju da će nova zgrada biti veličine kao ova koja je urušena. Bice bar iste visine kao ova sto se sad gradi. Mozda taj dogadjaj u Vidovdanskoj i nije slucajan, ko zna!!!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.