Vesić: Vikend je pokazao da nove restrikcije neće dati rezultate

Ostavite komentar


  1. Pa zasto onda ne odgovaraju ti koji su duzni da sprovode postovanje mera?

  2. Bože, kada će ova spodoba od čoveka već jednom da nestane iz javnosti.

  3. Pa ništa, onda je jasno da treba bataliti krizni štab i postaviti Vesića da odlučuje o merama umesto njih.

  4. Treba zatvoriti na minimum 10 dana, da bi imalo nekog efekta. Ali, dezerter i pobegulja postade nam Epidemiolog No2. Nema nama spasa, trajaće ovo dok virus sam od sebe nestane!!!

  5. Да ли неко може да објасни шта је градоначелник Весић хтео овом изјавом. Ја сам полагала пуно наде да ће нам кренути на боље од кад је г. Бесић узео ствари у своје а оно ништа…

  6. Pustite narod dok se sam nije pustio …pa nek pocrka ovaj narod …vise mi vas je dosta…gmazovi…

  7. Da li je normalan ovaj covek ?! Postavljam i ja glupa pitanja , jer je ocigledno da nije . Zamenik gradonacelnika ! Sto ovo nije izjavio gradonacelnik , a ne zamenik ? A koliko znam , gradonacelnik je i doktor medicine ! A Vesic ? Pravnik valjda ?

  8. Sve što je Vesić naučio, od kad se muva i prtlja po politici, služeći razne gospodare (od „demokratskih“ do „naprednjačkih“) je – gde zeka pije vodu.

  9. Zasto hapsite ugostitelje kad bi prvi na spisku trebalo da bude zamenik gradonacelnika koji ih huska da rade protiv zakone?

  10. Od kojih vremena su ugostiteljstvo i šoping-centri postali privreda? Nekad su to bile prateće uslužne delatnosti, ali izgleda da je to bilo u vreme kada smo imali pravu privredu.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.