Vesić: Više od 15.000 građana posetilo Savski trg i videlo spomenik Stefanu Nemanji

Ostavite komentar


  1. Mislite Savski Park, ne trg. Sa toliko livada to se zove park, trg je slobodan prostor za okupljanje i komunikaciju ljudi. U redu je da ima dosta drveća na poplocanim površinama, ali tolike livade sa tim stazicama su nepotrebne.

  2. E da,suvenirnica je pun pogodak koja ce u mnogome doprineti popunu gradske kase.A da li ce se prodavati i dzemperi Sirogojno ,sajkace i kokarde ili ce se prodaja bazirati iskljucivo na predmete iz Srednjeg veka.
    Ako prodavci nisu nesto Bog zna sta upuceni u Srednji vek t,.j. Rani nek se konsultuju sa istoricarima umetnosti,oni poseduju skripte i modne kataloge,onog vremena.Sa svim sarama,resama,kopcama,nitnama,dugmicima….

  3. Verujem da su došli i da će tek dolaziti da vide to čudo, jer ne veruju svojim očima šta ste napravili od Beograda. Ima li još nešto što niste upropastili pre nego što vas narod najuri sa vlasti?

  4. Ovim spomenikom smo postali snažna konkurencija Skoplju kao prestonici evropskog kiča!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.