Veselinović: Vesićev prijatelj zastupa čelnike javnih preduzeća u svim sporovima 1Foto: Medija centar

Predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ Željko Veselinović izjavio je danas da advokat Nemanja Aleksić, koji je zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću ustupio vozilo za „pokretnu kancelariju“, zastupa čelnike javnih komualnih preduzeća u Beogradu u svim sporovima.

Vesić je ranije izjavio da mu je vozilo koje koristi kao kancelariju i njime obilazi prigradska mesta ustupio njegov prijatelj, advokat Aleksić, i da građane ne košta ništa.

Veselinović je u saopštenju naveo da to vozilo Beograđane „košta papreno“ jer, kako tvrdi, većinu rukovodilaca javnih preduzeća koji podnose tužbe protiv „svih onih koji ih kritikuju i govore o zloupotrebama i pljačkanju građana kroz sumnjive tendere“ zastupa advokatska kancelarija Aleksića.

„Upravo juče sam imao jedno takvo pripremno ročište po tužbi koju je protiv mene podneo Goran Vesić. I gle čuda, njega su upravo zastupali advokati kancelarije Aleksić, prijatelja koji mu je navodno ustupio kamper besplatno da se vozika po Beogradu i promoviše sebe“, rekao je Veselinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.