Kao i prethodnih godina, JKP Parking servis, pokrenuo je u akciju prolećnog uklanjanja neregistrovanih i napuštenih vozila sa javnih površina. Svi građani koji u posedu imaju vozilo koje više nije u funkciji, ovim dobijaju priliku da zahvaljujući Parking servisu to učine besplatno.

Kao i prethodnih godina, JKP Parking servis, pokrenuo je u akciju prolećnog uklanjanja neregistrovanih i napuštenih vozila sa javnih površina. Svi građani koji u posedu imaju vozilo koje više nije u funkciji, ovim dobijaju priliku da zahvaljujući Parking servisu to učine besplatno. Dovoljno je da se jave na broj Info Media Centra 303-5-400. U slučaju da vlasnik ne prijavi vozilo sam, što je dužan, vozilo će biti odneto po nalogu komunalne inspekcije, i za to će morati da plati 4.837,50 dinara, na ime troškova uklanjanja.
Branko Arsenijević, portparol Parking servisa napominje da bi se građani rado odrekli havarisanih automobila, ali obično ne znaju kako to da učine, i to je najčešći razlog što ostavljaju svoja vozila na ulicama. JKP „Parking servis“ želi da pomogne građanima glavnog grada da vozila koja više nisu u funkciji nađu svoje pravo mesto. Takva vozila otpremaju se na određenu lokaciju, koja je u vlasništvu Parking servisa i nalazi se u Bloku 66.
Akcijom će biti obuhvaćeno deset gradskih opština: Vračar, Savski Venac, Stari Grad, Rakovica, Palilula, Čukarica, Novi Beograd, Voždovac, Zvazdara i Zemun. JKP „Parking servis“ apeluje na vlasnike da prijave svoja neregistrovana i napuštena vozila i tako izbegnu plaćanje troškova njihovog odvoženja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari