Zbog čega je Šapić snizio cene karata za gradski prevoz?

Ostavite komentar


  1. Kritike kad podigne cenu,kritike kad spusti cenu,kao i uvek vama nista ne odgovara.

  2. kao što je uveo ovaj broj 11011 ali GRADJANI ovog grada poziv se naplaćuje 10 din. i više zavisno od čekanja, urušio je sistem svih dez.preduzeca u ovom gradu..vi da prijavite da je pukla cev na ulici treba da platite taj poziv ,obaveštenje tom preduzeću 10 din i nešto više,..novinari dajte pišite o tome, kako se mi građani pljačkamo, ko je operater u čije se džepove sliva novac od tog poziva, kada je bio konkurs za zaposlenje tih koji rade na tom broju,…sms ..ko zna koliko će ta poruka da košta ko ko zna, preko kog operatera kome će se slivati novac u džep, ovo je kriminal nad kriminalima, kako će onaj koji dodje iz unutradnjosti a nema telefon kako će on da kupi kartu ..kako..kako…??????

  3. Ma on je dobrica,,samo da ga neskinu sa vlasti..ruka ruku mije…tako predsednik razmišlja

  4. Jeftinije ti je da kupujes dnevnu kartu za sve tri zone i tako potrosis 1050 dinara nego da kupis nedeljnu kartu i das 1100 dinara.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.