Zbog nove usluge računi Infostana ubuduće veći za 130 dinara

Ostavite komentar


  1. Ma što ne zaokružite na 1.000 ? Narod trpi i ćuti. Može vam biti da radite šta hoćete. Mnogi vole da budu potčinjeni, ugnjetavani, da robuju….

  2. Šteta što nemamo potrošača. Usluga pripreme sistema ne može biti na teret krajnjeg potrošača – treba da bude u ceni potrošnje.
    Tj. Radi se o usluzi koja nema veze sa potrošnjom. Slično naplati brojila i drugim nebulozama. Monopol im to omogućava.

  3. Ta stavka je osnov da se podnese zahtev za nadoknadu štete svaki put kad nestane vode zbog bilo kog razloga osim više sile, pa ako odbiju zahtev, sledi tužba.

  4. Znači, evrić po domaćinstvu. sitnica. a tek podelili po 5 milki penzionerima i povećali plate u javnom sektoru. Hajde sada vratite svi manjak u budžetu

  5. Šta sve muvatori iz gradske vlasti neće da izmisle! Pogonska spremnost sistema ne znači ništa da bi se to povećanje opravdalo. Ta stavka je već obuhvaćena i podrazumeva se da je Beogradski vodovod i kanalizacija dužan da održava pogonsku spremnost sistema, bez dodatne naplate! Pljačka!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.