„Znaci za opasnost od poplava čista kozmetika“: Sagovornici Danasa o „merama“ koje se u Beogradu sprovode protiv poplava

U Beogradu, po nalogu gradonačelnika, počelo postavljanje znakova na najkritičnijim mestima posle pljuskova

Ostavite komentar


  1. Zar stvarno mislite da će gradske vlasti da se bave problemima građana?! Oni su tu da se istale sa „investitorima“ i apsolutno ništa drugo ih ne zanima!

  2. Čičičić će ostati upamćen po vrapcima, a Šapić po pazi-kiša saobraćajnom znacima.

  3. Beograd je metropola kao da na kuću od ćerpiča stavljate PVC prozore i stiropor fasadu. Spolja lep a iznutra truo, nema kapacitet za više od 750.000 stanovnika.

  4. Teoretski je moguće napraviti avion koji se nikada ni za 100 godina i ni pod kakvim uslovima ne bi sruškio, samo što kartu za let takvim avionom niko ne bi mogao da priušti.

    Jedanko tako, stopostotna zaštita od poplava je tehnički skroz ostvariva, samo je pitanje da li Srbija može da plati to rešenje?

    Konkretno, da li bi dragi čitaoci pristali da usluge gradske kanalizacije plaćaju umesto 100 dinara, 100 ajvara mesečno?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.