1 od 5 miliona: Studentkinje saslušane po prijavi generalnog direktora RTS-a

Ostavite komentar


  1. Bujosevic dokazuje da je obicna gnjida, bez skrupula i prsta obraza. Sram ga bilo! Nadam se da ce tuzilastvo odbaciti krivicnu prijavu.

  2. Ne razumem se u pravo, tj. ne poznajem zakon, pa ne znam da li je ovo za prekršajnu ili krivičnu prijavu. Ali ne znam kakva bi to država bila da svi uzmemo da se gađamo farbom, jajima… Ima vas koji ste protiv Vučića, ima onih koji su za njega, ima nas koji nismo ne za jednu od te dve strane. I gledajući tako sa strane, mislim da smo mi treći najnormalniji. Ove dve strane su toliko zaslepljene mržnjom da ne vide da im je ponašanje isto. Toliko su zatrovali celokupnu javnost da je to strašno.

    1. Potpuno ste u pravu. Muka mi je od obe strane, obe su nedemokratske, totalitarne i zeljne jedino vlasti. A dragoj studentkinji postavljam pitanje, kako bi komentarisala da neko njoj ofarba vrata zbog npr loseg parkiranja ispred kuce/zgrade.

  3. Studenti da se vrate u anfiteatre na predavanje i na polaganje ispita. Nema potreba da se bave ovakvim stvarima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.