Advokat Borović: Vlast strahuje od novih dokaza za Jovanjicu

Ostavite komentar


  1. Gde god koji veliki i manji problem postoji tu je i nas najbolji i najsposobniji covek nas predsednik Aleksandar Vucic uvek na visini zadatka i uvek spreman da resi sve moguce i nemoguce probleme koji su na vidiku i uvek ishod bude maksimalno pozitivan u nasu korist ,svaka mu cast

  2. Ovaj sistem mnogo podseca na onoga u vicu kojem se djavo obraca sa:“Gotova pus’ pauza. Roni!“

  3. Nema pravne države. Dovoljno je da se pogleda Skupština i Orlić i jasno je koji su nam sistemi vrednosti. Bezobrazluk, bahatos, narcisoidnost, agresija, nepostenje, kriminal, neznanje, površnost su ovde put uspeha, a to nam i deca znaju. Ko je bogat slobodno moze da se poistoveti u 99% da je kiminalac u sprezi sa vlascu, odnosno da je politicka konkubina. Sramota!

  4. Želim gospodinu Borojeviću da u što skorije vreme ima za klijenta buczavog šizofrenika u postupku veka u oslobođenoj Srbiji.

  5. Postovana Rado, rekao bih da bi trebalo da se bavite satirom jer tako sam shvatio vas komentar, sve drugo bi bilo nerazumevanje sadasnjosti, pa i za vas G-din Dositej Obradovic i poema „Vostani Serbije“ Blago vama, Ziveli

  6. Jedino sto mogu da kazem jeste da sve sto je i mlado i staro, zdravo i bolesno, skolovano i neskolovano mora pod hitno da se probudi i otvoreno pobuni protiv ove mafije na vlasti.

  7. Boroviću nepostoji lova koja bi naterala savesnog čoveka da brani ubice i kriminalce. Nazalost vi advokati ste na drugoj strani….tako da iz vas govori novac i nista drugo to znaci da vas mi obicni ljudi dozivljavamo kao lešinare … Tako da nije uopšte bitno šta pricate. Hvala

  8. Ha ha… e dobro mu je ovo poslednje. Sećam su kad su Žaka Veržesa pitali da li bi branio… (nekog dežurnog svetskog negativca u to vreme) a on odgovara: „Ma branio bih ja čak i Džordža Buša!“

  9. Требало би да знате , да је слепац очевидац ангажовани ‘ сведок’ !

  10. Свако има право на своје мишљење! Надамо се да ћете објавити два наша предходна,кратка коментара!

  11. Зашто не објавите и остале наше коментаре? Послушај глас разума , прави се луд !? Кога то штите ?! Што трезан мисли – славан говори !

  12. Мислили смо на два наша коментара о адвокату,који нам соли памет! Мало више знамо од њега о овој теми , али се не правимо луд(им),као неки , који не објаве све коментаре! Јасно?

  13. Ovaj Borović je crnji i gori od advokata koga je opisao nobelovac Alber Kami u kratkom romanu „Pad“!
    Pročitajte.
    A znam da komentar nećete objaviti.

  14. Олош ,олош,олош на челу са главнокомандујући..све у затвор па полако једног по једног на суд

  15. Mnogima nije jasno kako se dospeva na funkcije kod ove vlasti ,pa postane se podguzna muva „prepostenog“ u glavi nemoras imati nista kao „ovnov“ natakare se naocare mlatara se rukama i eto sva vrata otvorena , blagos nama…

  16. Mislim da je vreme da se opozicija povuce iz Skupstine i napravi krizu parlamenta jer i onako ne mogu da izglasaju nista sto je u suprotnosti sa vecinom a na taj nacin ih pokrivaju u njihovom organizovanom narusavanju zakona !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.