Advokat Spahović: Dijana Hrkalović je vojnik partije, misli da je Vučić genije

Ostavite komentar


  1. Proveriti mogućnost da li je novi ministar policije Vulin dobio nalog iz inostranstva da liši slobode Hrkalovićevu.

  2. Znaci svi ce se hapsiti,ali niko ne sme da svali krivicu na „glavnog“ kriminalca. Pa kakav ce biti epilog? Trava sama nikla,a Belivuk sve radio na svoju ruku iz hobija . Niste cak ni mastoviti,samo kupujete vreme. Moracete da odgovarate ,komplet vrhuska SNS. Dzaba vas stite Rusija i USA svqko iz svog interesa.

  3. “ Diksi “ je intiligentan “ vojnik partije “ . . . naravno da je ( za nju ) “ stiker Aca “ genije i da je sve “ greska “ jer je verno izvrsavala naredjenja “ odozgo “ u interesu ( znate vec koga ) . . . i kao sta sam vec rekao ( u neobjavljenom komentaru ) ako odcuti sto zna ( i ima dokaza ) posle “ lose predstave “ je ceka dzak ( ili vise ) para . . . a kada Aca “ padne “ bice kvalitetan svedok za Pravdu i procesuiranja koja ce neminovno doci . . .

  4. Kako je pokvarena i lukava i ko da joj bilo sta veruje ovoj treba dozivota zlo od zene.

  5. Sta prica ovaj,na cemu je…Pa samo to kakav je luksuz priustila sebi je za zatvor.Odakle njoj porse,kes i ostale vrednosti zatecene u stanu.Sa maksimalnih 170 hiljada dinara nije mogla ustedeti nikako,znaci dobijala je naknadno novac za nesto od nekog.Kraj.

  6. Humor! Tabloidna vest iz pera M.Brkića, D.Lučića. Do juče sa belim vukom i Vukom sprema snajpersku paljbu, a sad još i vojnik i još partije. A partija ustvari stranka. Ona je vojnik SSP.

  7. Nekako izgleda da se ovde radi o pokušaju spasavanja žive glave ada joj je jasno da su je pustili niz vodu kao više nepotrebnu i potencijalno štetnu. Biće interesantno.

  8. Zna da bi joj glava bila u torbi da propeva.. A uzdali smo se da ce joj proraditi moral i poslovna etika, da strpa u corku pola skupstine!

  9. kako su se svi samo naslagali majko
    moja i drze se zajedno niko ne spominje Jandrica i njegovu devojku kseniju pa njoj treba dodeliti nadimak Hrkalovicka Ns. Strasno sta nam sistem radi!!!!

  10. Meni žao ovog naivnog i sluđenog naroda, koji jedva krpi kraj s krajem, a ne ovih državnih parazita-hobotnica, sa stotinu afera i veza, kriminalaca i zločinaca.

  11. U neku ruku i jeste. Genije manipulise narodom. Nego… kada narod skapira sta „genije“ radi i kako njime rukovodi… kukala mu majka. Sad.. dal’ geniju ili narodu…

  12. Narod uvek najmanje zna sta se stvarno dogadja u vremenu u kome zivi. Takav slucaj je i sa Hrkalovickom i kompletnim vrhom SNS-a.
    Ona ce se braniri na isti nacin kao i N. Stefanovic, jos vecim udvaranjem vodji. Ako prodje, prodje, (APP). Ako ne prodje imace drugu priliku kad dodje do promene vlasti. Ako ni tad ne propeva, pisace memoare.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.