Advokati osuđuju prostakluk Jovanova

Kolegijalna solidarnost zbog uvreda na račun advokata Zdenka Tomanovića

Ostavite komentar


  1. Zdenko Tomanovic je briljantan advokat profesionalac i onda kad brani one koji nam se svidjaju ali i one koji nam se ne svidjaju.SNS-ovcima /bas svima/ je uzor recnik, ponasanje i lazni AV-a.Zato nije za cudjenje haos u skupstini Srbije, velikom broju medija, na svakom mestu.Jovanov ce po ugledu na Vucica /devedesete/za dvadeset godina shvatiti da nije bio u pravu.

  2. Cudo bi se desilo da na pr. Vucic smeni tog prostaka. Niko od njih ne pertle na cipelama ne odvezuje bez da mu odobri vucic. Inace bi normalno bilo da bude smenjen za bstijalne lazi i diskvakifikacije bez ikakve osnove. Sta tek reci za Risticevica, Martinovica, Orlica… Kao da ih je ista majka rodila tako nakazne, bezobrazne, bez morala i linog integriteta. Njihovo postojanje izaziva gadjenjekod normalnih ljudi.

  3. Tomanovic je na sve spreman samo da pobedi tj da njegov klijent dobije oslobadjajucu presudu…e sad u ovom slucaju to ne moze nikako biti dobro jer i ptice na grani znaju da je miskovic kriv.

  4. Pa neka neko kaze da Jovanov nije u pravu. Ovaj Tomanovic samo karikature devedesetih brani i takozvane biznismene koji isto poticu iz devedesetih.

  5. Miskovic u ovm slucaju je kriv ali pravosudni organi su zakazali a advokati za dosta para odradili slobadjajucu presudu.

  6. I mi osuđujemo sramnu presudu koju je doneo sud, svi znaju da je Mišković stvorio imperiju tako što je oštetio državu. I nikom ništa.

  7. Pogrešio je Jovanov nebi Tomanović mene branio za petsto evra, već brani one najgore kriminalce za mnogo veće pare.

  8. Zdenko Tomanović jeste ugledni advokat, al M. Mišković nije persona koja treba da bude na slobodi.

  9. U rad sudstva se izvršna vlast ne sme mešati jer je to prerogativ jednog demoktraskog društva.

  10. Covek bi sve uradio samo da njegov klijent dobije…pa cak i prodao svoj ponos…klasican covek bez morala…

  11. Trbuhozborstvo Aleksandra Vučića. Nek pored Miškovića odgovaraju i Subotić, Kostić, Mitrović i naravno, Vulin. Kod nas se zakonodavstvo vrši "i po babu i po stričevima", selektivno.

  12. Zna se koja je koja je sorta advokatska, od pamtiveka, uvek su bili na stani nepravde a za novac.

  13. Da, advokata možete da angažujete za novac, pa on od toga živi, to je njegov posao. Ali advokati ne donose presude i nisu problem oni, već korumpirane sudije koje donose skandalozne presude, a njih plaćamo svi mi da nam sude pošteno.A i tužilaštvo, to je druga priča, ali isto tako ružna i tužna…Što se tiče nesretnog Milenka Jovanova, on je svoje pravo lice i karakter pokazao odavno, pa nije vredan daljeg komentarisanja.

  14. "ocenivši da je siguran da se njegov predsednik sa tim ne slaže." – ahahahaha. Misli onaj koji je rekao "eto vam vaše tajkunske države"

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.