Advokati pozvali na protest 5. marta „zbog spornih odluka Vrhovnog kasacionog suda“

Ostavite komentar


  1. Na delu je potpuna simfonija trijade: država-Crkva-bankarstvo. A šta se u toj sprezi radja nije teško zaključiti! Advokati (na žalost i ne svi) su, praktično, poslednji stub odbrane pravnog i pravedbog uredja Srbije čije je iskliznuće ogromno, da ne kažem dramatično!

  2. Nezapamceno i nedopustivo lobiranje bankstera na VKS i pravni poredak Srbije ugrozio je kredibilitet VKS. Svesni svoje nemoci da odbrane neodbranivo nistave chf kredita i nezakonite troskove obrade kredita, banke putem legalizovane pljacke kroz pravosudnih institucija otimaju korisnicina chf kreditata pravo na nistave ugovore i povracaj otetih korisnikovih para za TOK NKOSK i dr. SVI ZAKONI, USTAV ES I MEDJUNARODNI ZAKONI SU NA STRANI KORISNIKA I ISTE SU PROGLASILI NISTAVIM.

  3. Miroslav Živković bi da bude tužilac, sudija i advokat, neće da može.

  4. Treba da izadjemo u što većem broju, ako ne želimo da vraćamo novac i da plaćamo bankama još i sudske troškove! Ljudi, opametite se konačno!!!

  5. Podrska advokatima koji brane svoj narod od bankarskog lobija, vks i svih institucija i drzavnih organa koji su dozvolili da bankarski i vks lobi zavlada. Posle ovoga se svi pitamo a gde je pravna sigurnost? Danas je ovo, sutra ono, a posle tri godine… Uzas. Bravo advokati.

  6. Slažem se ,da treba protestvovati zbog stava VKS u vezi kredita, ali istovremeno postavljam pitanja AKV ,AKS i svim advokatima: zašto nisu podržali penzionere (isto je stav VKS),poljoprivredne penzionere gde je očigledna diskriminacija u odnosu na druge penzionere( osiguranje zaposlenih,sam.delatnosti), zašto se uopšte ne spominju predmeti protiv EPS (troskovi sbdevača) iako je stav o epsu donet istog dana kada i dopuna stava o kreditima?
    Očigledno da postoji ,,lobi,, sa obr strane.
    Ako advokati treba,a treba,da štite prava gradjana ove zemlje, treba da štite sva a ne samo one koji su podigli kredite!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.