Advokatska “vlast” bi civilizovano, “narod” bi radikalno

I iako je većina advokata na konferenciji tražila obustavu rada, skupština Advokatske komore Srbije glasala protiv

Ostavite komentar


  1. Neverovatno, u sta se sve pretvorilo. Zlo ce doci i do poslednjeg , i do beskučnika na ulici.Svuda ga ima od skupštine AKS pa do lovačkih udruženja i pokreta gorana.

  2. Daleko od toga da branim stav VKS. Ja sam jedan od oštećenih zbog prakse banaka. Međutim, šta očekuju ti advokati na kraju svog štrajka? Da jedan sud opozove svoj pravni stav? Pravnici tako nešto ne mogu očekivati. S druge strane, gde su ti advokati u bezbroj slučajeva kršenja ustava i zakona? Biće da su najradikalniji oni koji su se zatrpali tim predmetima i čiji je lični interes u pitanju. I koji je to advokat koji svoju koleginicu poliva vodom? Koliko se građana- klijenata,oštećenih praksom banaka, pridružilo tim advokatima? Ja sam od svog advokata tražio da ne odustaje, da vodi postupak do kraja.Ako je taj stav VKS problem, ima i Strazbur, a do Strazbura ima drugih načina borbe i ne treba odustajati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.