Advokatski tim porodice počinioca ubistava iz „Ribnikara“: Tužilac Stefanović pretio Vladimiru Kecmanoviću i tražio da potpiše sporazum na 12 godina zatvora

Ostavite komentar


  1. Drz’ se suda i sudske procedure a ne jeftinog skupljanja poena u javnosti.

  2. Mislim da bi im manje agresivan i bezobziran ton vise koristio. Ovim stavom samo odmazu okrivljenom. Jezivo, kao i okrivljeni.

  3. Жеђ за бесмисленом, што суровијом осветом мути свест. Али, освета и правда нису исто! Мало њих би хтело правду, већина би хтела линч, черечење и крв. У тужилаштву примитивне незналице, видело се на саопштењу за јавност, оно мало поштених склањају одмах, као оне Лауре. Увлакач до увлакача, слугењаре и ленштине, а посебно што су кукавице. Бекство од јавности, од светла дана као бубе, а од одговорности посебно. Какви су то људи? Какав нам је то Правни факултет, који на траци штанцује нечасне сподобе? Је ли могуће да се код нас правда купује, силује и убија? Јесте! Могућно је! Види се! Осећа! Зато на гласање, једино је то спас!

  4. Javno mnjenje je od prvog dana obmanjivano i ucitavano, istraga trasirana, roditelji zrtava hipnotisani.
    Iza svega ovog postoji sigurno nesto daleko strasnije sto se od prvog dana prikriva hajkom na Kecmanovice i pritiskom na lekare. Ovako ce se stici samo do novih strahota. Nije ono dete pucalo jer je umelo da puca, nego zato sto je zbog neceg ono samo puklo. Sta je uzrok stanja deteta, njegove patnje, spavanja na fotelji kao da je kuce i da li to ima veze sa pritiscima koje je eventualno trpela majka dok je na poslu nailazila na razne tragove… Dete je je reklo da zeli da mu majka pati. Da li su to pubertetske bubice ili je zaista hteo ovim cinom da uzvrati za neki veliki bol ili stres ocigledno ne sme ni slucajno da se istrazi.

  5. Ovo je uzasan zlocin ali pravosudje mora biti nepristrasno I postupati po zakonu. Kada budemo imali nezavisno I profesionalno pravosudje imacemo drzavu. Do tada, imamo narko kartel.

  6. Nešto mi se čini da je ovo način da se kupi podrška javnosti za V.K. … Ako je tužilac Stevanović nezakonito postupao, a verivatno jeste, treba pokrenuti sudski postupak protiv njega…

  7. Banjskoj.
    Ovo što sada rade, Vladar sprema Milana Radoičića za komandanta „Pokreta za spas Srbije“, tj. za spašavanje Aleksandra Vučića od pada sa vlasti.
    Naravno, ako se ne uplaši od protivljenja kakva što piše Lj. Stojadinović u svojim kolumnama svake srede na portalu N1?

  8. Eh, ko nezna Borojevića i njegove cake, ali sve je dozvoljeno. Skuplja poene u javnosti, kojih nema, jer je ovo ipak presedan u društvu, da maloletno lice ne dobije kaznu već njegovi roditelji.

  9. Obzirom da se razumem u sudstvo a i bez toga,svako zdtavorazumski vidi ta tuzilastvo mulja.To je za krivicnu prijavu tuzioca.Da li se zna ko je vestacio DNK na cauri?Dobro poznata je cinjenica iz kog laboratorijuma se uzima DNK nalaz kao VALIDAN.Da ne nabrajam druge greske i nekompetentne izjave.SRAMOTA!!!ZAR PORED UZASNE NRSRECE TREBA DA TRPIMO I OVAKVE TUZIOCE!!!

  10. Zasto ste uopste objavili ovo saopstenje Borovica. Da po svaku cenu oljagate tuzilastvo u cilju oslobadjanja ubice i odgovornih za masakr u Rinikaru!?

  11. Zakon rulje bi da presudi! Imate li vi decu? A šta ako vaše dete sutra počini neki zločin? Svoje meso se ne jede.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.