Aida Ćorović: Ovo je poziv na linč, kao da živim u nekoj vrsti logora

Ostavite komentar


  1. Ženi bukvalano dlaka ne fali sa glave i hvala Bogu da je tako, ali svaki dan ovde je urlikanje kao da je love po Srbiji a ona uzmiče.

  2. Osuđujem svaki poziv na ubistvo, bilo čije. Ali, nemojte upirati prstom ni u koga bez dokaza.

  3. Za evaku osudu je poziv na linč. Samo nije u redu da vidite da ti stoji neko iz sns ako se niste svojim očima uverili ili kamere zabeležile.

  4. Grafit kao grafit, mogao je bilo koji nezadfovoljan gradjanin da ga napise. Nigde se ne poziva na linc kako je ona napravila pricu.

  5. Na stranu što sam Vaš neistomišljenik, osudjujem pretnje, upućene Vama, ili bilo kome drugom.

  6. „kao da živim u nekoj vrsti logora, gde svaki manijak može da te ubije ili odvali od batina i da to ne bude sankcionisano“. Pa i živiš… živimo. Ja svaki dan gledam kako SNS aktivistkinj skupljačica kapilarnih glasova tuče 74-godišnju dementnu majku. Petoro ju je prijavljivalo policiji u proteklih godinu dana (svako zbog pretnji nasilja, bivši muž i pokojni otac po više puta) plus ja centru za socijalni rad. Nedodirljiva je, ima specijalni imunutet na osnovu funkcije koja nije predvidjena zvaničnim propisima RS – skuplja kapilarne glasove za političku partiju na vlasti.

  7. 155.000 Srba je proterano iz Sarajeva pretnjama, ubistvima, premlacivanjima, silovanjima, pa mozes i ti jedna iz Beograda ako se toliko plasis

  8. Mene samo zanima, sta bi se desilo da Aida ode u Sarajevo i crvenom bojom polije tablu sa imanom ulice Alija Izetbegovic? Eto, sta bi se desilo?

  9. Aidi smeta Ratko Mladić, a ne smetaju joj Alije, Naseri, Dobrovoljačka, proterivanje Srba iz Sarajeva…

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 10

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.