"Akademija Modernog Menadžmenta" od 15. do 18. jula u Beogradu 1Foto: Screenshot

Studentska organizacija „ESTIEM LG Belgradesa“ Fakulteta organizacionih nauka i ove godine ima projekat „Akademija Modernog Menadžmenta”, koji će se održati u periodu od 15.  do  18.  jula  2021.  godine u  Beogradu  u  Spaces  NavigatorIIi  Cunami Concept event centru.

Akademija  Modernog  Menadžmentaje  događaj  edukativnog  karaktera,   koji   je   kroz   niz interaktivnih radionica, istraživačkog rada i druženja, usmeren na razvoj specijalizovanih veština, sticanje novih znanja, sposobnosti, ali i na izlazak iz zone komfora.

Akademija je jedinstvena prilika za sve zainteresovane i motivisane mlade ljude, spremne da zakorače u svet najboljih gde će moći da analiziraju, razvijaju i primenjuju naučeno.

Akademija je sastavljena od četiri konceptualno različite, ali tematski povezane celine: Networking Cocktail;  Studiranje;  Istraživanje  i  Validacija.

Akademiju,  među  mnogobrojnim  studentskim projektima izdvaja više od 20 eminentnih predavača koji će kroz različite delove projekta preneti svoja znanja i iskustva na učesnike, ali i odgovoriti na sva postavljena pitanja, nedoumice ili dileme pred kojima se studenti nalaze.

Prvi razgovori o ovogodišnjoj globalnoj temi Akademije -Agilnom menadžmentupočeće upravo na Networking Cocktail-u, 15. jula, kada će projekat zvanično biti i otvoren.

To je pažljivo osmišljen događaj tokom kog će uvaženi predavači, cenjeni partneri i odabrani učesnici imati prilike da se bliže upoznaju, razmene kontakte i iskustva.

Događaj će biti uveličan i AMM Talk-om  jednog  od istaknutih predavača koji će podeliti oplemenjujuće ideje, inspirisati učesnike i podstaći ih na razmišljanje.Studiranjeje prvi edukativni deo projekta koji čeka učesnike i održaće se 16. jula.

Delegati će u toku ovog dana imati priliku da se, kroz interaktivne i informativne radionice, upoznaju sa pojmom agilnog menadžmenta i uporede ga sa tradicionalnim menadžmentom, uvide razliku između „biti agilan“ i „raditi agilno“ kao i da se oprobaju u najpoznatijim agilnim frameworks-ima  kanban  i skram.

Кroz Studiranje učesnici stiču potrebna znanja o temi projekta i tehnikama koje će koristiti u narednim delovima projekta pa i u profesionalnom radu.Sledeća dva dana namenjena su delu projekta pod nazivom Istraživanje.

Učesnici će, nakon savladanih pojmova i principa agilnog menadžmenta, iste moći da primene na praktične probleme koji ih očekuju.

Ovu fazu projektaprate četiri radionice gde će učesnici imati prilike da spoznaju složene  zahteve  korisnika,  ali  i  da  razumeju  zašto  je  postavljanje  prioriteta  ključ  dobrog menadžmenta.

Kroz agilnu komunikaciju, steći će veštine koje će im pomoći kako da svoje ideje i radpredstave na najbolji način. Poslednja radionica u okviru istraživanja ima za cilj da zaokruži sva prethodno stečena znanja, omogući adekvatno pružanje feedback-a, te kao smislena celina da da putokaz ka neminovnom napretku.

Poslednji deo projekta –Validacija, održaće se 18. jula i podrazumeva specijalizovano testiranje naučenog kroz učestvovanje u simulaciji, koncipiranoj tako da učesnici dobiju povratnu informaciju o  svom  zalaganju  i  pripreme  se  za  turbulentno  tržište  rada  koje  sa  sobom  nosi  kontinualnepromene  i  izazove.

Nakon procesa validacije, polaznici Akademije dobiće sertifikate kao dokaz prethodno stečenih veština i znanja.Prijave za Akademiju Modernog Menadžmenta traju do 4. jula u 23:59 na zvaničnom sajtu ESTIEM LG Belgrade, a više informacija možete pronaći i na našoj Facebook stranici Akademija Modernog Menadžment-a, ali i na Instagram-u i LinkedIn-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari