Spasena većina krava sa Krčedinske ade, sutra spasavanje konja (FOTO/VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Neka ove zivotinje budu spasene..
    I neka ovi divni ljudi izbore bitku sa vodom….Budimo ljudi..

  2. to je onaj što je izjavio kad je nervozan ide da kolje stoku

  3. DA SAM VLADA nebi rsagovao dok se stocari za pomoc ne obrate nadleznim institucijama da imaju problem sa orevozom stoke.Stoka se prevozi skoro sveke godine iseljava sa ostrva i u prolec kada jd vodostaj nizi vdaca na passu.Na ostrvu vlada grabez .Stocari nikom nissta drzavi placaju.Duzni su da imaju svoju skelu koja slhzi za prevoz stoke.Sve to gospoda to orocevdala pa se uhvatili politike.Politicare preko neduzne stoke j ucenjuju drzavu a za sve kriv VUCIC.Ovoliko drame lazi para lazi i namerne i dezinformacije za javnost je totalna novinarska bljhvotina.Novinari hoce da drzava igra kako novinari sviraju.Dok novinari neigraju kako drzava svira nema drzave.

  4. Nije mi jasno zbog čega je ovaj stočar čekao da dođe do mrazeva i visokog vodostaja da bi se tek u lošim uslovima stoka „spasavala“.Zar i na planinama leti stoka ide na pašu na planinu , a u jesen se vraća vraća u niže krajeve u svoje staje i torove hde dočeka zimu i loše vreme . Zar ta logika ne važi i za ovog stočara a ne sada da u zlo doba “ kuka i zapomaže za spas svoje stoke“ . Da li je to ono poznato“brigo moja pređi na drugoga“a on nema nikakav trošak već država .Zar to nije bezobrazluk stočara? Kakvu obavezu ima država prema njemu i njegovoj stoci ? Ova akcija treba da mu se naplati . On je privatno lice kao i svako drugo lice ili je samostalna delatnost ili šta god da je ,pa samim tim nije država u obavezi da njemu plaća „transport“ stoke a i nije proglašena elementarna nepogoda…

  5. Hvala Bogu jadne zivotinje. Vojska je trebala da se ukljuci jos od pocetka. U davna lepa vremena vojska je uvek bila prva koja je spasavala.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.