Koliko je jaka srpska vojska?

Ostavite komentar


  1. Bas je jaka! Da ne kažem. JNA je bila jaka i bojna sila. Srbija je imala sve u rukama od JNA, sve. I opet je izgubila sve ratove. Sve. Težnja ka velikoj Srbiji i srpsko prokletstvo opet tera narod u propast! Opet ista priča: Srbi su ugroženi! A narod slep i sve veruje!

  2. Koruptivni deo vojnog budžeta mora biti 30-50%, smislenost nabavki ne postoji. Vučiću je jedno jasno, besmislenost i nemoć vojske Srbije u NATO okruženju, te u tom besmislu pliva kako voli. Teorija o korupciji diktaturskih režima, davno je definisala vojsku i infrastrukturu kao stubove.

  3. Jadan ogoljeni narod. Kome treba vojska na Balkanu osim nama? Ko nas ugrozava? Bosna, Crna Gora? Kosovo, Makedonija? Alek je bolestan, ljudi.

  4. A sta to nije razvaljeno u ovoj zemlji? Doduse, policija nije, ona im treba da ih zastiti ako narodu prekipi.

  5. To je potpuno pogrešan pravac Srbije. Vojska tako male zemlje nema prostora a ni sredstava da bi postala „vojna sila“. Pa broj Srpskih vojnika je ravan jednom većem divizionu Američke, Ruske ili Kineske vojske. Vučić zaboravlja da ovo nje 1914. Srbija nesme da napadne nkoga van svoje teritorije a nju neće napasti niko izvana (mislim na komšije).

  6. Pitajte Tadića o našoj vojsci. To je ekspert. A tek Ponoš, Koštunica i Šutanovac, idi begaj.

  7. Hej, talenti a sta smo imali od 1995 do 2014 analiticari koji pojma nemaju a gde su bili ’98_’99 a i posle kada su ,,demokrate“ sekle tenkove i ukinule vojni rok.

  8. Ko neće da ulaže u svoju vojsku, moraće da plaća tuđu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.