AKPA: Neprimerene izjave nakon suđenja Jutki

Ostavite komentar


  1. „Alumni klub Pravosudne akademije“

    Koji ste sad pa vi?
    Što bi rekao Velja Ilić „Ko ste vi, ko stoji iza vas, ko vas finansira?“

  2. Jako mi se dopada tekst, uz opasku da se može primeniti
    kao obrazac opšteg stanja u pravosuđu i da je kao takav trebalo da prvo da bude upućen predsedniku države, uzimajući u
    obzir sve njegove izjave vezane za desetine sudskih, istražnih i predistražnih postupaka.

  3. ali mora da zna da pravo na komentar imamo svi. Neko ima ćerke, neko snaje, neko i ćerke i snaje i većina ne bi želela da im se dogodi neki Jutka i nakon toga naše pravosudni sistem koji sve proplakni.

    1. Desetka za tekst!Posebno na izvestavanje blica,koje potvrdjuje glas naroda-ko jos veruje zutoj stampi!Takodje,tvz.administratori lokalnog tipa vredjaju tuzenom decu-posebno sina,sto treba najsvirepije da se kazni.Bilo o cijem detetu da je rec,a ne svetlom primeru decka,akademskog gradjanina diplomiranog pravnika,vaspitanog i smernog.

  4. Pa stvarno ste u glupisti i bahatosti prevazisli sebe. Saucesce svim akademcima zbog blam kojem ih izlaze rukovodstvo.

    1. AKPA bi istine radi trebalo da kao autora teksta potpise sudiju Aleksandar Kocic koji je rukovodilac ovog udruzenja.

  5. Koji genijalac je mogao zakazati pretres za polovinu avgust i ocekivati da ce se svi pojaviti i da ce pretes odrzati? Ovo je dokaz nezrelosti i nedoraslosti zadatku.

  6. Lepo objasnjeno kako se na perfidan nacin utice na sudije.Ne zaboravite da izjave u medijima svakako nisu jedini nacin uticaja na sudski postupak,ali u svim slucajevima gde je vazno kreiranje javnog mnjenja radi se upravo na opisan nacin.
    Alumni klub,trebate cesce da se oglasavate u javnosti.

  7. Ne treba vam zastita ili osuda VSS da biste sudili „osetljiv slucaj“, treba Vam inegritet i petlja. Nazalost to se ne dobija sa funkcijom, integritet se ima ili nema. Isto vazi i za odnos prema ucesnicima u postupku i njihovo postovanje. Sudija koji prozvan u tekstovima mora da trpi komentare pa i pritisak javnosti. Jednostavno je, to je hteo da bude u zivotu, zbog cega smatram neumesnim i nepristojnim ovakve tekstove.

  8. Sudija iz rukovodstva Alumnija, omiljenog strugovnog SNS udruzenja, okrivljeni clan SNS-a… Je l samo meni ovo sumnjivo? Ne deluje mi ovaj slucaj kao vrsenje pritiska vec kao poziv da se pritisak vrsi. Mozda gresim ali ajde videcemo uskoro.

    1. Gresite i to znate.Kakve veze ima Alumni klub sa SNS?
      Ocigledno da nezadovoljni clan udruzenja koristi anonimnost za iznosenje neistina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.