AKPA: Povećati plate celom pravosuđu

Ostavite komentar


  1. A poznato je da se za našim sudijama i pravnicima "otima" ceo svet!?! Iliti : koja je mera korektno rada sudstva?

  2. Banda pravosudna! koliko je izgubljenih radnih mesta od 2000. godine da bi se pravosudni organi omastili o budžet. Sramota! Koliko novaca je dobijeno iz stranih kredita da bi se socijalnim programima "tehnološki viškovi" prepustili na milost i nemilost trendu dovođenja stranih investitora koji otvaraju pogone sa cca 150 radnih mesta uz svesrdnu pomoć državnih subvencija. Sa paralelnim reformama pravosuđa čije rezultate gledamo svakodnevno kroz isterivanje stanovništva na ulicu. Ostavila bih ja vas i bez plata i bez radnih mesta pa da osetite na svojoj koži reforme koje ste kreirali zajedno sa Giz i Usaid..

  3. Tužilaštvo i Pravosuđe svojom percepcijom osnovnihljudskih, moralnih i profesionalnih vrednosti nisu zaslužili ni ive enormno velike plate za naše društvo koje primaju, a kamo li da dobiju i povećanje. Od 2000 godine nisu procesuirali ni pravosnažno osudili nikoga ko je opljačkao ovu napaćenu zemlju i nesretni narod. Pitaće ih jednog dana njihova deca šta su to radili i stideti će ih se kao svojih roditelja jer su i nijima uništili perspektivu. Sumnjam da ćete objaviti ovaj komentar jer i Vi stitite imućnu gospodu na štetu sirotinje. S poštovanjem.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.