„Vučićeva politika se svodila na paljenje i rušenje kuća“: Savo Manojlović o optužbama da je uzeo novac da zaustavi projekat Jadar

Ostavite komentar


  1. „U kojoj to zemlji narod živi dobro od rudarenja?“

    Eto, u Angoli od dijamanata, u Nigeru od uranijuma… Oh, wait…

  2. Manojlović je u pravu da Vučić zna dasruši kuće ali i neku napravi jel nije obučen kao Manojlović za rušenje velikih projekata .Takav čovek treba Zapadu da bude deo vlasti ili vlast u Srbiji da bi Srbija radila kako oni kažu i da Srbija napreduje ko puž uz bukvu.A to Zapad debelo plaća

  3. Voleo bi tebe Savo da vidim na Premijerskom mestu i da objasniš kako bi ti rešio problem sa jednim od najvećih svetskih nalazišta, kompaniji koja za 20 godina rada u Srbiji nije prekršila ni jedno slovo zakona. Hoćeš da ideš sa njima na arbitražu kao Pakistan za Reko Dig?

  4. Могућа добит од литијума је много мања од потенцијалне штете.
    Могућа добит ће се потрошити у 10 година, а штета ће трајати 1000.

  5. Eksploatacija nafte je Banatu donela samo vodu zatrovanu arsenom i drugim otrovnim supstancama. Nekad su ljudi u Zrenjaninu pili vodu iz arterskih bunara, a sada je kupuju!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.