Aleksandar Vučić se obratio građanima 87. put od početka godine

Ostavite komentar


  1. Nemamo hleba,na svu sreću imamo njega.Dobro i to dodje,čim ga vidim ja sam sit.

  2. Ponovo se vraća stari hit:“Trla baba lan da joj prođe dan, da joj prođe dan…“
    Mafija je paralisala Društvo do te mere da je izgubilo osećaj za realnost i dozvolilo da se bolest razvije do te mere da je umisljenost Vođe postala za njega realnost…

  3. Nećebiti ! Obratio. Se jegovim ovcama iz SNS-a.Još nisam izgubio pamet,da bi njemu posverio 2 sekunde ;!!!
    Sve bajke sam pročitao, jos pre polaska u školu ! Da sam prava opozicija, ja bi mu ZAKONOM zabranio bilo kakav nastup, možda u cirkusu jedino. Uzged, Srbija se brani na Kosovu ! Da je , ono što nije, skupštinu bi preselio u Prištinu. Ogavno je slušati ga, a još gore glledati !!!

  4. Da je pameti, opozicija bi se ujedinila u „Narodni front“, otkazala učešće na izborima 2. juna, pokrenula proteste i istrajala dok on ne podnese ostavku!

  5. Ti si znao da ćeš Kosovo predati Albancima kad si došao na vlast .Sad kažeš ti znaš da će Srbija izgubiti ali si ti kao odbranio ugled Srbije .Sad mozes pričati šta hoćeš ,ali bi trebao znati da će doći vreme kad ćeš morati položiti račune za sve sto si radio i zašto si to radio .I drugo ,valjda prvo treba pričati kako rešiti kanalizaciju i zagađenost okoline u kojoj živimo a ti mozes sa sličnim tebi upotrebiti leteće automobile ,kone si davno obećao da ćeš kupiti za svinjske papke od Kineza.

Ostavite komentar


Društvo

Nasilje nad prosvetnim radnicima eskaliralo: Šta i kako dalje? 10

Nasilje nad prosvetnim radnicima eskaliralo: Šta i kako dalje?

Učenik šestog razreda fizički nasrnuo na nastavnicu muzičkog, majka učenika nanela teške povrede nastavnici biologije, roditelji fizički napali učiteljicu nakon što se vratila sa decom sa rekreativne nastave. Ovo se dogodilo samo u poslednja četiri dana, kada je reč o nasilju nad prosvetnim radnicima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.