Aleksandra Jerkov: Neustrašiva

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Uredniku pitanje : Da li je ovo zakupljen prostor u Vašim novinama za samopromociju pojedinih pripadnika Službe ? Čemu ovakav teks, pobogu ?
    A da dopišete i šta preletačica Jerkov voli da pojede za doručak?

    1. Punjene lignje u serpici, a za ručak – boranija? Ali, to smo već negde čuli.

  2. Kome je u Danasu stalo da sruši Lutivca protezirajuci neprestano gospodju Jerkov. Zašto ta grupica nije mogla da sačeka 31 Maj nego je morala da falsifikuje potpise nebili uz pomoć Zlatibora Lončara organizovala sastanak dve nedelje ranije. Čemu žurba.

  3. „Politikom je počela da se bavi 2000. “

    Obzirom da je rođena 1982. godine, to znači da je u politiku ušla čim je postala punoletna. Je l’ se bavila ona nekad nečim drugim osim politikom? Dobro, bar ima pravu diplomu, nego je l’ ona ikako iskoristila tu diplomu ili jok?

    1. Verovatno nije jer u Srbiji ko uđe jednom u politiku više iz nje ne izlazi.

  4. Gospođica Jerkov je hrabra i obrazovana osoba, mislim da je potrebna DS i lično bih želeo da se njen spor sa aktuelnim predsednikom razjasni.
    Očigledno je da ona sebe stavlja u prvi plan, mada niko ne misli da je ona lično potpisivala nekog drugog.
    Ne znam šta konkretno zameraju Lutovcu, jer to da stranka napušta svoj program je prilično uopšteno, ako je to članstvo u SZS, odnosno savez sa Dverima, onda to treba jasno reći, ako pak pripada grupi koja bi želela učestvovati na izborima, mislim da je za to već kasno.
    Predsednik se može smeniti uvek, ako postoji većina u GO koja to želi.
    Mislim da njoj nije mesto među potpisnicima tog zahteva, ali ona najbolje zna šta je cilj te grupe članova GO.

    1. Mislim da je savez sa Dverima. I ja kao neko ko misli da ako nema Demokratske stranke na izborima nema ni demokratskih izbora, bez obzira na zajednički cilj – rušenje sadašnjeg režima, ne prihvatam i ne razumem šta liberalne i demokratske stranke traže u savezu sa Dverima. Program Dveri je u iz onog vremena kad se za vrata koristio termin dveri, a to je bilo mnooogo davno.
      Nadam se da će Demokratska stranka prevazići svoje probleme, i da se neće „usitniti“ na još neku stranku. Bez jake demokratske opcije ne može se srušiti ovaj režim.

  5. Bravo. Aleksandra Jerkov , lepu imate biografiju !!! .
    Možda je prejaka za jednog ne definisanog Lutovca .
    Nedefinisan kao političar …tj demokrata..
    U ovoj kaljuzi od političke stvarnosti Srbije P redsednik DS
    Lutovac se ne vidi, ne čuje , ne
    Postoji.
    Resetujte Program ali i rukovodstvo DS , Vam je Savet dipl.
    Pravnika , A to …davno beše… .

  6. Preletačica uzela novac od Prvorodjenog da natera na bilo koji način izlazak DS na izbore. Jedini način koji je smislila je falsifikovanje potpisa za šta se naravno krivično odgovara. Sada baljezga, kuka i plače gde god može kako bi izbegla krivično gonjenje.

  7. Ako je tako pametna zar nije mogla da saceka da prodju izbori tj.bojkot, oko cega su se verovatno dogovorili i ona pristala.Mislim da mirise prodaju. Cime su je ucenili to samo ona zna.

  8. Na što spade stranka. Šta je sa živim osnivačima, obnoviteljima ? Ko ih istjera i zašto?

Ostavite komentar


Društvo

UNS traži reakciju nadležnih na pretnje novinarima N1 10

UNS traži reakciju nadležnih na pretnje novinarima N1

Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je danas od nadležnih da otkriju i kazne odgovorne za pretnje upućene novinarima N1 posle objavljivanja teksta o boravku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u SAD povodom sednice Saveta bezbednosti UN o Kosovu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.