Aleksić o izjavi Vučića da je u vreme „njegove vlasti“ nastao Zemunski klan: Tada sam jedva bio punoletan

Ostavite komentar


  1. Ušla mu voda u uši, ne čuje pitanja, pa priča o Šolaku i Djilasu, a nesme da pomene Žeksa koji je kupio celu Vladu.

  2. Ne razumem,zašto vi iz opozicije ne podnesete tužbe protiv njega,zbog laži koje izgovara na dnevnom nivou i zašto odgovore na njegove laži ne pokušate po svaku cenu da objavite na svim medijima na kojima su njegove klevete objavljene.To treba da uvrstite u svoje proteste i da situaciju u kojoj se nalazite,postavite u svim relevantnim svetskim medijima,sa zahtevom da je objave i objasne.Bez uporne i aktivne akcije,vi se i ne vidite i ne čujete.Treba u te svrhe da iskoristite i Skupštinu i svaki nastup na televiziji.Ne treba da dozvolite da vas „patriotska“opozicija odvlači u pogrešnom pravcu.Njih je osnovao Vučić i KGB,da bi osigurali svoj opstanak na vlasti.

  3. Znači za Vučića i njegovu vlast prava opasnost su Đilas i Aleksić!
    Čovek ima noćne more od Aleksića!

  4. VUČIĆ JE GLAVNI BOS ZA SVE SRBE NA BALKANU ČAK I ZA SPS I DACICA I NJEGOVIH SARICA. TO SVE ZNA I PRATI CIA I MI6.. MOSAD ITD…

  5. E zato treba ustati na noge narode, blokirati Beograd pa makar sve stalo pet dana. Poterati peške do Padinjaka komplet garnituru poslanika iz srpske nacističke stranke i celu Vladu na čelu sa momčinom.

  6. Svi starimo i pamćenje slabi, ali koliko se ja sećam pre će biti da je zemunski klan povezan sa vladavinom radikala sa sve sadasnjim predsednikom u Zemunu. Može se reci da su završili karijeru ubistvom kje su počinili za vreme DoS vlasti u kojoj su s vremena na vreme bili dvojica gore pomenutih.

  7. AV sve više predstavlja jedan zaista mrzak bućkuriš, sastavljen od konstantnih laži, uvreda i manipulacija.

    Međutim, bez želje da ga pravdam, ili da mu se podsmevam, izgleda da je njegovo psihičko stanje sve gore, da su manifestacije sve drastičnije, kao i da se povećava broj ljudi koji ovo primećuju.

    Infantilno durenje, kenjkavi svađalački ton, upadljivi padovi koncentracije i već stvarno jadna nastojanja da mu se dive i da ga sažaljevaju zbog njegovih nadčovečanskih napora… Njemu baš nije dobro

  8. S obzirom da advokat optuženog za banjsku jedri po engleskoj. Izgleda da je sve ovo osmislio Mi6. Akcija u banjskoj je pucanj sebi u noge dok su šiptari i kfor, umnik potpuno bili spremni na ovu provokaciju.
    Zna se da sve poslove oko droge kontroliše cia, zemunci su bili obični limari dok im cia nije dala robu da diluju.
    Tako je i ovaj klan po zadatku izvršio ovu provokaciju. Za aleksić se priča da je sad on najmiliji zapadu a neko je već otpisan pa mu je sad krivo zato i proziva ovu dvojcu i povezuje ih sa zemuncima.
    Tako reći u ovoj izjavi je sve rečeno i sve ima smisao.

  9. Mislim da je nužno da stavimo t a č k u….na bilo koje informacije o Vučiću.Zar nije sve jasno…ko je Vučić???

  10. Zemunski klan je bio najjaci u vreme kada je Vucic bio ministar medija u vladi Milosevica, a kao radikal. Inace opstinom Zemun u to vreme su upravljali radikali. Znam jer sve se to desavalo u vreme kada sam ja imao 17 god i vodio omladinu protiv diktature

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.