Skot: Ambasada SAD podržava druge vrste kampova

Ostavite komentar


  1. Evo, … ceo dan sedim, citam, preznojavam se, nervozan, … kako to da se glavni kreator uterivac vucicevske vojno-odbrambene politike jos nije oglasio o zlatiborskom Kampu??!?!!?

  2. Koliko ja znam ovaj kamp nije organizovala Ruska ambasada,ne znam na koje kolege misli Skot.

  3. Sportske kampove, muzicke kampove, planinarske kampove, izvidjacke kampove,treba podrzati i uloziti u njih da se razviju razne vestine i umetnosti.A ratne kampove automatski zabraniti.

  4. Dragi Skote, upravu ste za taj kamp na Zlatiboru, al nemojte nam vi drzati pridike o organizaciji kampova. Srbija nikad ne sme zaboraviti, a nadam se da cete se iskupiti u narednom periodu, ako je to uopste moguce.

  5. Пре двадесет година америчка амбасада је свесрдно подржавала камповања отпораша и остале петооктобарске веселе дружине.

  6. Mnogo gore od ovog kampa na Zlatiboru su bili kampovi za obuku pripadnika UCK koje je finansirala Amerika, mnogo gore od ove wannabe paravojske na Zlatiboru je paradrzava na Kosovu koju finansira Amerika tako da bi Skot mogao da nas postedi svog licemerja i glumatanja.
    PS. Pozdrav za cenzora,, cuvamo gazde od kritika, a?

  7. Samo kada je i to završeno, za dobrobit dece koja su bila uključena u neumesne i opasne aktivnosti.

  8. Знамо , како да не знамо , као оне у северној Албанији од 1997-1999 године , све спортски.

  9. Dobro istina je to, ali secamo se i raznih kampova drugih namera, po meni je opasnije finasiranje kancelarijskog rada NVO

  10. Na svojoj koži smo osetili svu američku humanost i plemenitost. Kakav licemer.

  11. Istorija je zapamtila koje kampove podržava SAD.Hitler je zahvaljujući Americi došao na vlast.

  12. Deca na sportskom igralistu – moze! Deca u parkovima – moze! Deca u vojnom kampu – ne moze i ne sme! Militarizacija dece se ne sme nikada vise ponoviti.

  13. Koliko sam upoznata Amerikanci su podržavali ISIS , tako dam nama ostavite naše probleme da ih mi rešavamo bez vaše pomoći

  14. Oni tek imaju milion fiks ideja, ne bi me čudilo da jednog dana dignu i vojni kamp za decu. Za odrasle već postoji (Bondstil) .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.