Ambasadori u Srbiji u združenoj akciji povodom Svetskog dana slobode medija (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Prekinite podršku av. Bez pune demokratije nema rešenja kosova. Slobodni izbori su preduslov.

  2. Pa ovo deluje kao neka sala!!! Ambasadori drzava koje najvise podrzavaju precednika i njegove huligane pricaju o slobodi medija. Da nije zalosno bilo bi smesno. Ovo je kao monti pajton.

  3. Vase ekselencije,obracate se na pogresnu adresu.Adresa je:Andricev Venac bb (za Predsednika).I ponovite sve receno,g.preCedniku.

  4. Poštovane ekselencije, nadam se da ste svesni da vaša poruka neće ništa promeniti. Iduće godine, na isti dan sloboda medija biće još ugroženija. Ne postoji diktatura koja se odrekla svoje moći, naprotiv. U svakom slučaju, hvala na podršci slobodi medija i slobodi uopšte.

  5. Da li gospoda ambasadori godinama ne mogu da shvate ono sto i manje skolovani shvataju , da ova vlast ne obraca panju na njihove teorije o novinarstvu isto kao i na vapaje par slobodnih medija i dela (neucenjenih i nepotkupljenih) gradjana ove zemlje. Oni ne razumej normalnu i pristojnu ,
    komunikaciju. Oni sa svim svojim neistomisljenicima komuniciraju nepristojno i brutalno, lansiraju u „svojim“ medijima neprestane lazi i oobmanjuju pristojne ljude ove zemlje a utisak je i sve vas, obzirom da svoje stavove iznosite diplomatskim tonom. Na vasu, a jos vise nasu zalost, ovoj vlasti se ne trebate obracati „u rukavicama“ vec otvoreno i direktno, jer oni to jedino i razumeju.

  6. Kako se otvoreno rugaju u lice svim slobodoumnim i demokratski opredeljenim gradjanima ove jadne državice! Devedesetih bar zapad nije bio protiv nas!

  7. Po definiciji ambasadora Engleske, Nemačke, SAD , …mediji koji ne dozvoljavaju da njima diriguju zapadni ambasadori nisu slobodni mediji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.