„Američki srednjoškolci znaju za Đokovića i Jokića, ali ne znaju gde je tačno Srbija“: Šta je sve profesorka iz Šapca videla u Ohaju?

Naši ljudi u svetu: Profesorka engleskog jezika Nada Filipović šest nedelja provela je u Ohaju

Ostavite komentar


  1. I onda će jednog dana ovu profesorku neka naša budaletina, zna se iz koje grupacije, nazvati izdajnikom i Fulbrajtovim stipendistom, kako bi napravio prostor sebi, svom primitivizmu, neznanju i neposobnosti.
    Zato smo tu gde smo sada, zato svake godine iz ove zemlje ode jedan omanji grad.

  2. Sjajan clanak, kako da djeca u usa znaju gde je nasa otadzbina kad ni mi ne znamo gde smo u strateskom i geopolitickom pogledu, da ste decu pitali kako im se zove predsednik il premijer il ministar unutrasnjih poslova niko ne bi znao (osim mozda za predsednika) a kod nas? Sledeci put da obidjete Patris Lumumba v maskve pa da uporedimo

  3. ….sta znaju tuljani polupismeni i neobrazovani ameri…pitajte ih još nešto pa ćete videti koliko je to nacija bez znanja.
    Šta reći sem nista novo za njih.

  4. Најобразованији на свету су: 1. Руси, 2. Израелци, 3. Јапанци, 4. Канађани. САД, Немачка, ВБ им нису ни близу. Ми стално нешто петљамо са САД где нам пакују своју пропаганду уместо да учимо од шампиона

  5. Da li je profesorka pitala ucenike ko bi Po njohovom misljenju bio najzasluzniji pojedinac za ekonomski razvoj SAD I da li su culi za Nikolu Teslu?
    Vjerovatno su culi radio atomobila „Tesla“. To bi bolo neizostavno pitanje svakog pojedinac narocito srpskog profesorka Koji bi htjeo da promovise srpski rod.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.