Amfilohije: Bojim se da Vučićeva politika vodi izdaji

Ostavite komentar


  1. Uz duzno postovanje prema mitropolitu, ali komentari mu uopste nisu na mestu niti su istiniti! Vucic daje se od sebe, bori se svim silama za KiM, a svoju odgovornost niti smanjuje niti predaje drugom u ruke.

  2. Mislim da o problemima Srbije treba da govori patrijarh srpski gospodin Irinej! Realno, Crna Gora je priznala nezavisnost Kosova i to je bio najbolniji nož u leđa Srbiji!

  3. Botovi bi popljuvali Nikolu Teslu da kojim slucajem ustane iz groba i kaze nesto protiv predsednika im. Konacno da crkva ustane protiv ovog izdajnika.

  4. Strahovi su opravdani. Niko ne sme da stavi potpis tj pokloni teritoriju. Bicemo dobri susedi sa albancima i živeće na našoj zamlji 1000 godina, nije problem. Da austrougari nisu potpisali da vojvodina se pripoji Srbiji posle prvog svetskig rata sad bi je madjari dobili nazad.

  5. Šta je rešenje čestiti vladiko?
    Rat nije, jer nemamo sa kim i sa čim da ratujemo. Dogovor nije, jer se nema skim pregovarati. Čekanje nije jer nemamo šta dočekati.
    Tako da je rešenje u Božijem tajnovitom zakonopravili koje nam se još ne otkriva.

  6. Sekularna drzava da ali u kriticnim momentima popout aktuelnog crkva mora da se aktivnije ukljuci i jasno kaze sta joj je stav. U konkretnom slucaju da se pripreti izopstenjem ne bi li se ljudima konacno oci otvorile. Cutanjem ili maksimalno gundjanjem u bradu mu daju za pravo i postaju saucesnici.

  7. Slave, kakvi god da su Tesli ne mogu ništa, jer Tesla nije bio vrstan pronalazač i inženjer, nego najveći naučnik ikad, bez koga bi se Ajnštajn saplitao u mraku, a da o Njutnu, Faradeju, Tjuringu, Boru i ostaloj boraniji i ne govorimo.
    Ne bi postojao ni Ilija gromovnik, jer da Tesla nije izmislio struju od čega bi Ilija pravio svoje gromove.

  8. Biće, veoma, interesantno prisetiti se ove izjave mitropolita Amfilohija posle izvesnog (istorijski ne tako dalekog) vremena glede mnogih aspekata. Istini za volju, poučeni mnogim iskustvima iz bliže, svakako i dalje istorije na ovim prostorima obavijenih vetrometinom, nije zahvalno bilo šta prejudicirati.Jer kod nas, dokazano je, moguće postaje nemoguće, kao i što nemoguće postaje moguće. Vetrometina je opasna stvar.

  9. Sramota je sto cenzura danasa ne objavljuje moje komentare koji su uvek korekni i demokratski,mozda sto kritikujem ovu vlast od koje ste izgleda svi ucvikali ,hvala vam heroji.

  10. Apsolutno se slazem sa ovom izjavom. Vucic jeste piun u rukama USA/NATO/EU i on ce sigurno izdati Kosovo i Srbiju. Da nije tako, ne bi se masa njegovih "pulena" kao Vulin, Djuric i slicni istog dana javili sa apsolutno neprimerenim, ali agresivnim komentarima na racun gosp. Amfilohija.

  11. Bravo Mitropolite, i bravo za to, kada su dušmani došli u Manastir Ostrog i zamislite, napisali kaznu za nelegalnu gradnju, Vasiliju Ostroškom. Pa zamislite te mozgove koji su takvu kaznu napisali, a vi ste ih Mitropolite prokleli, i ako ste Ovaj je katolički sluga, i kao takvog stići će ga Božja kazna, jer izdaje Srpski rod i Pravoslavlje.

  12. diktatura naprednog radikala
    sve mislim da se sale…
    ali izgleda da je vrag odneo salu…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.