Ana Brnabić: Žao mi je što su ovo napravili od lista Danas

Premijerka naslovnu stranu našeg lista ocenila kao novi vid napada na predsednika Vučića

Ostavite komentar


  1. Nesto nam je “ Ana cetiri pistolja “ mnogo nervozna na odlicne clanke u Danas – u sa legitimnim pitanjima ( a neko svako formira svoja misljenja ) . . . da nije i ona nameravala da svoju “ suprugu “ ukljuci u Acinu kampanju ? ? ? . . . nego ( logicno pitanje ) da li su im ( Aci I Ani ) “ supruge “ ( za bratiju znamo ) uclanjene u $n$ sektu , ako jesu gradjani moraju da budu obavesteni ? ? ?

  2. A meni je žao sto ste ovo napravili od države Srbije… stidite se probisveti

  3. Ne,Ana.Bitno je ono o cemu se cuti,a to je nacionalna izdaja i najgora korupcija koja vlada medju ljudima koji se pretstavljaju elitom.

  4. Danas se zna da novac ima vrednost a ne dusa i istina.Ko vise polozi novca sve je moguce napisati.Jadan je ovaj svet i njegove slobode

  5. Gospoja Brnabic ,meni je jakooo zao šta su nakaze poput vas i Vucica i ekipa napravili od Srbije.Doći će vreme kada se ni u mišju rupu nećete mici sakriti.

  6. Pa, Melanija je bila sjajna podrska Trampu. Ko zna koliko njih je navijalo za njega zbog nje.

  7. Postali ste, gospodo novinari Danasa, nevaspitani i ostrasceni! Nemate postovanja prema coveku! Kritikujte postupke a ne sudite, vi ste samo posmatraci drustva i duznost vam je da nepristrano prenesete citaocima cinjenice, a ne da ih vi kreirate, naturate citaocima. Ako hocete da se bavite politikom, opozocionom, batalite nivinarstvi, istaanite u strankama i gradite politicku karijeru i svoje stavove stavite pred sud javnosti, na izborima!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.