Ana Brnabić: Žao mi je što su ovo napravili od lista Danas 1Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je na svom Tviter profilu da je naslovna strana današnjeg Danasa novi vid napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ona je glavnu priču na našoj naslovnoj strani „Da li će Vučić u kampanji igrati na prvu damu?“ označila kao sledeću fazu borbe protiv predsednika i drugačiji vid napada „nakon serije monstruoznisti koje su (ponovo) prošle bez bilo kakve osude opozicije i njihovih medija (doduše određeni su i njih pozlatili)“.

„Sada su jednako strašne uvrede na račun njegove porodice podmuklo uvili u oblandu i krenuli sa pažljivo osmišljenom perfidnom kampanjom u kojoj Vučić „ne može da se pohvali članovima svoje uže porodice, pa se mora osloniti na ženu“. U svakom slučaju, nastavlja se brutalna i opasna legitimizacija napada na porodicu AV kao vid političke (i ljudske) borbe protiv njega. Na kraju, samo konstatacija – žao mi je što su ovo napravili od dnevnog lista Danas. Onakav kakav je nekada bio, danas bi Srbiji bio najpotrebniji“, napisala je premijerka na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.