„Anđeli pakla“ u Jagodini

Ostavite komentar


  1. „Anđeli pakla“ su poznati kao narko klan (dileri) i sasvim dobro će se uklopiti u Palmino okruženje. Sve „poštenjačina“ do poštenjačine …

    1. Pitam se dal je u nasoj drzavi neko normalan,cast postenom narodu.
      Sve lopov do lopova mafijasi ,kuda vodite ovaj napacen narod bagro jedna i sto mucite i lazete narod …………svvasta bi napisao ali iznervirao sam se.

  2. Anđeli pakla su banda na motorima, jedna od najvećih u svetu. Dobar deo njihovih članova se bave organizovanim kriminalom, rasturanjem droge, prostitucijom i iznudama. Predstavljaju se kao grupa entuzijasta koje spaja ljubav prema motorima, međutim to je za većinu samo maska. Ne kažem da treba zabraniti skup, ali policija treba budno da prati sva dešavanja u Jagodini.

  3. Palma je Arkanovom kumčetu Miljanu Vukoviću vođi srpskog orgranka Hells Angels, radi sopstvenog profita, besplatno ustupio turističko-sportski centar Jagodine na nedelju dana najmonstruoznijeg iživljavanja. Kompletan skup koštaće 2 miliona evra, koliko ide u džepove jagodinskog moćnika. Laž je da je to dobar marketing za grad i turizam, kada je poznato da bajkeri za sobom ostavljaju ,,spaljenu zemlju“. Jagodina je u Interpolu i MUP Srbija poznata kao mala Kolumbija u Evropi, gredu gde već haraju tri narko klana. Tako da ni ovo nije iznenađenje. Napred Palma!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.