Antić (Napredni klub): Ne može policija da tuče mirne građane, žene i sveštenike

Ostavite komentar


  1. Nerazumem.
    Ali stvarno
    Zašto ne može,?
    Kad joj se naredi

    1. Danas nas biju, sutra ce nas vezivati u taljige, a dogodine decu uzimati u roblje. Sloboda se ne dobija, sloboda se osvaja

  2. Kada ce da se kaze istina o parapoliciji, privatnoj av-ovoj „policiji“, na ulicama Beograda?

  3. Zast Ceda Antic konacno ne napravi stranku? Ima velike kapacitete.

  4. Koji mirni gradjani, zene i svestenici kad se upada u skupstinu ? Sta ce tu zene i svestenici ? Bas pametan a tako jednosmeran tip. Steta. A jel su oni smeli i da ubijaju policajce a da oni ne smeju da reaguju ? Jel to po Vama demokratija ? Po meni, policija nije smela da ceka i reaguje posle toliko povredjenih policajaca (preko 40). TO je po meni SRAMOTA. A taj 40cm nizi itekako zna da baci kamen, da zapali policijski auto, da zapali auto nekom gradjaninu, da zapali kontejner. A jel su Molotovljeve koktele i pracke doneli spontano ? KAKO VAS NIJE SRAMOTA GOSPODINE ANTICU. A ja mislio da VI samo mislite drugacije.

    1. Nasilje vec 30 godina sprovode politicari u toj zemlji,a ova vlast je sve prevazisla po svojoj brutalnosti.Naravno da nasilje nikoga nije opravdano,a najmanje vlasti koja treba da stiti ljude a ne prebija na ulici.Tako da svi oni sto brane takvu vlast treba da se lece pod hitno!

    2. „Sta ce zene i svestenici u skupstini?“ A zasto ne bi smeli? Svi gradjani imaju pravo da udju u skupstinu sve dok je ne unistavaju. Nije skupstina Vuciceva i SNS prcija – pripada svim gradjanima. Ko je dao pravo vlasti i policiji da to sprecava?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.