Antić: Predsednik nema ovlašćenja da diže plate

Predstavnici Vojnog sindikata skeptični spram najava o drastičnom povećanju zarada

Ostavite komentar


  1. Pa to ovlascenje nema ni jedan funkcioner, ni ministar, ni premijer, a kamo li predsednik. To zamazivanje ociju ima samo kod nas. Time se u normalnim zemljama bave institucije, koje samo saopstavaju koliko je povecanje, ili pad, a ne predsednik da odredjuje kolika ce plata u zemlji da bude.

  2. Ako dodje do povecanja plata u vojsci onda bi bio visoko moralan čin da ovaj "sindikalac" podnese ostavku!

  3. Kao glavno komanduci u vojsci on moze sve da uradi u vezi vojske,a kai diktator prema svom narodu isto tako sve moze da obeca ,a dali ce ispuniti eeee to je druga stvar stvar diktatora .

  4. Izjave nisu namenjene ljudima koji rade u sektoru bezbednosti. Na osnovu dosadašnjih laznih obećanja i nikakvih rezultata u vodjenju države, predsednik Srbije i ministar vojni znaju da im zaposleni u Vojsci Srbije i Ministarstvu odbrane, ne veruju. Postali su brojno beznačajni na izborima. Ovakve izjave su namenjene građanima koji gledaju PINK, HEPI, RTV, Studio B i čitaju Informer, Večernje novosti, Blic , dnevni telegraf, Alo a odskoro i Kurir. One su glasačima dokaz danočnog, vrednog rada punog raznih rizika po zivot predsednika svega u Srbiji. Žalosno i jadno uz pitanje koliko ćemo izdržati?

  5. Vučić je vrhovni komandant samo u slučaju rata, prema tome činjenica je da diktator Vučić se u sve meša, a da laže ovaj narod tu je broj 1, i treba da nas laže kad smo glupi. SVAKA ČAST ANTIĆU, MALO JE ONIH KOJI SNEJU DA SE SUPROSTAVE OVOM DIKTATORU

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.