Antivakseri za sutra najavili okupljanje u isto vreme kada se održava Prajd

Ostavite komentar


  1. Samo napred. Svaka čast! I Srbi da pokažu da razmišljaju svojom glavom i brinu se o zdravlju svoje dece i o njihovoj budućnosti.

  2. Zato ljude zovete antivaksere, to je njihov izbor. Nemate prava da vredjate ljude jer svako ima prava na slobodu izbora, misljenja i govora.

  3. Šta je ovo, kakav je ovo tekst? Kakvo je ovo pljuvanje po ljudima? Odakle ovom novinaru pravo da osuđuje, presuđuje, etiketira? Koji antivakseri i antimakseri, gde su činjenice, gde je tekst na osnovu kojeg bi mogao da se izvuče zaključak ko su ovi ljudi?

  4. Ah ohh… kako ce to lepo da se gleda…shouu program, lepse i intersantnije od rijalitija! Letece perje na sve strane !

  5. Te osobe koji su odlucili da se bore protiv vakcinacije protiv Kovida19 kada se zaraze nebi trebalo leciti niti za pare.

  6. Strašno je kako „etiketirate“ ljude – zaprepašćena sam da je to objavila moja jedna i jedina omiljena novina sa ovih prostora! Ili se izjasniti samo u svoje ime, ili prestanite da pišete ovako površno, delite ljude na „ove“ I „one“ i svađate ih. To nije zadatak objektivni istraživačkih novinara.

  7. Pitam se koje su to pare koje kupuju medije da ovako etiketiraju ljude? Pa Fajzer dostavlja studije o efikasnosti i bezbednosti tek u decemvru 2023 god. Sve to pise na ALIMSU pa istrazujte sami. Sramota!!!

  8. Veujem Danasu i televizijama N1 i Nova S i čitam ih, odnosno gledam. Međutim, krajnje subjektivan stav prema vakcinaciji i ilegalnim migracijama, uigran, dogovoren, u svim člancima, odnosno u svim TV emisijama, mi strašno smeta. Želim objektivno izveštavanje o svim temama, pa i o ovim. Nedopustivo je da nam, kada su te dve teme u pitanju, tako očigledno predstavljate samo jednu stranu priče i namećete jedan uniformisan stav.

  9. Prestanite da upotreblajavate izraz koji je nametnuo Vucic i njegovi poltroni. Nisu to antivakseri vec ljudi koji su protiv laznih eksperimentalnih vakcina. Onaj ko se nebrojano puta vakcinisao u mladosti a i njegova deca ne moze nikako biti antivakser. Vakcina pored koje mozes da obolis nije vakcina vec eksperiment. Ako primis pravu ispitanu vakcinu ne mozes drugog da zarazis niti da obolis od te bolesti bar par godina. to znaci da ovo nije vakcina koja stiti od kovida vec joj je namenjena neka druga svrha. Ovo je farsa i nacin da se ljudima uskrate ljudska prava i slobodno kretanje. Ovakvi esperimenti su vec obavljani u pojedinim zemljama sveta kako u skoroj proslosti a tako i za vreme fasizma u Nemackoj i jos nekim zemljama.

  10. Ovo je tako besmisleno… Ja sam vakcinisana, ali dolazim na protest protiv ovog istinskog fašizma, protiv diskriminacije i podele dece i odraslih na vakcinisane i nevakcinisane. I mi koji smo vakcinisani, smo protiv kovid propusnica.

  11. Neprofesionalno i neobjektivno novinarsko izveštavanje! Stigmatizujete ljude samo zato što su za slobodu izbora!

  12. Ja predlazem da majke sa decom prosetaju u isto vreme uporedo sa ovima sa parade „ponosa“,da vide oni sta je ponos!

  13. Nisu oni protiv vakcinacije, nego ne prihvataju da inekciju, zovete i tretirate kao da je vakcina. To što vi kovid inekcije zovete , vakcina, jest ono što je pogrešno. Ta vaša greška je izvor nesporazuma, sukoba i patnje… Cilj kovid kampanje jeste da države naprave ozakonjeno pravo da uđu u vaše telo i da tako prošire državna prava na teritoriju unutar vašeg tela. Razmisli te o tome da neko sa političkim umom, interesom, stekne ozakonjeno pravo da donosi odluke u ime tebe i tvog tela, da on tako stiče benefite a posledice tereta, greške, bolesti… stičeš ti kao stanovnik tvoga tela.

  14. Citam da antivakseri imaju pravo na slobodu misljenja i izrazavanja. Pa zasto se to isto pravo oduzima gej populaciju i to od onih koji se za to pravo zalazu.

Ostavite komentar


Društvo

UNS traži reakciju nadležnih na pretnje novinarima N1 10

UNS traži reakciju nadležnih na pretnje novinarima N1

Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je danas od nadležnih da otkriju i kazne odgovorne za pretnje upućene novinarima N1 posle objavljivanja teksta o boravku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u SAD povodom sednice Saveta bezbednosti UN o Kosovu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.