Antivakseri za sutra najavili okupljanje u isto vreme kada se održava Prajd 1Prajd 2019 Foto: J. Diković

Sa Fejsbuk profila Antiglobolisti Srbije građani se pozivaju da se sutra u 17.30 časova okupe na Trgu Nikole Pašića u znak protesta protiv najavljenog uvođena kovid propuunica.

Taj najavljeni protest “antiglobalista”, koji su u stvari protiv vakcinacije, zakazan je praktično u isto vreme kada će pored Trga Nikole Pašića proći učesnici i učesnice Parade ponosa.

Podsetimo, tradicionalna Prajd šetnja kreće i završava se u parku Manjež.

Šetnja kreće iz parka Manjež u 17.15 časova ulicama Kralja Milana, Trgom Nikole Pašića, pored Skupštine Srbije, Kneza Miloša i Nemanjinom.

S druge strane, Antiglobalisti pozivaju na stop, kako kažu, “kovid” fašizmu i kapitalizmu i svoje sledbenike i sledbenice obaveštavaju da izbegavaju ulice koje će biti zatvorene zbog “satanističke Parade ponosa”.

Pozivu na protest ovih antivaksera i antimaksera, pridružili su se i “Lekari i roditelji za nauku i etiku”, koji su pokrenuli peticiju “Stop prisilnoj vakcinaciji i diskriminaciji dece eksperimentalnim COVID-19 vakcinama”.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

24 reagovanja na “Antivakseri za sutra najavili okupljanje u isto vreme kada se održava Prajd”

  1. Samo napred. Svaka čast! I Srbi da pokažu da razmišljaju svojom glavom i brinu se o zdravlju svoje dece i o njihovoj budućnosti.

  2. Zato ljude zovete antivaksere, to je njihov izbor. Nemate prava da vredjate ljude jer svako ima prava na slobodu izbora, misljenja i govora.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.