Antonijević: Nije bitno kako se vidi lupanje u šerpe, bitnije je kako se čuje

Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo govori za Danas

Ostavite komentar


  1. ovaj olos sorosevski deli nekom lekcije. ko je on. kandiduj se na izborima pobedi pa pricvaj. a ugled olosa sorosa ovde je kao da gleda iz cucavca, jer djubre i srbomrzac, bas kao i ti placenice.

    1. Botovski komentari puni vređanja, u skladu sa rečnikom vrha vlasti! Po tome se u stvari vidi sunovrat naše zemlje u duboku podeljenost ovog napaćenig naroda.

  2. Pa svako lupanje i lupetanje skrecu paznju. Da srerekli nesto pametno, verovatno bi retko ko primetio ali, Vase lupetanje je pobudilo i moju paznju.

    1. Načitani ovi botovi i vrlo argimentovano komentarišu tekst, vidi se.

  3. Tvoje mišljenje je trla baba lan… ali tebe bar neko plaća za tu mlaćevinu prazne slame..

  4. „Mnogo pominjem naočare ovih dana u tekstovima, bojim se da podsvesno priznajem da i meni trebaju jedne, ali prave, sa dioptrijom.“

    Duuubokooo. Čovek sve reko

    1. Od pre dva dana zamuknulo! Građani pripadaju sebi i svojoj zemlji, a ne poziciji ili opoziciji. Vi nastavite „razgovore“, po bilo čijim pravilima. Na zdravlje vam bilo! Naš muk, nama na spasenje.

  5. Šta reći? Da se nadamo da će, pre svega Vučić i njegov SNS pročitati ovo, i staviti prst na čelo. Lično smatram da i opozicija treba da preispita odluku o bojkotu, ne verujem da će imajući u vidu pre svega stanje u medijima „pobediti“, ali bi sigurno počela da razgrađuje autokratski sistem vladajuće klike. Znate, Srbiji očajnički treba otklon od političara i politika iz devedesetih. Srećno nam bilo!

  6. Pretenciozni i konfuzni odgovori. Pretenciozni zato što plediraju da su merodavni bez ograde, npr da uvodjenje vanrednog stanja nije protivustavno. Konfuzno zbog nesredjenih misli, digresija npr o naočarima itd

  7. Ovaj potrcko vladajuce koalicije fanaticno sluzi vlasti na zadatom radnom mestu, kao posrednik, mislilac opste prakse i razarac opozicije. Steta st toliko energijevulagao u studije Pravnog fakulteta, koje su mu potrajale 11 godina (1994-2005, proverite, poznajem coveka, ali to nije vazno, nego cinjenice). Prosle godine je zamalo postao ambasador u Zenevi, trudio se, preporucivao, ali zamalo nije uspeo. Vise srece sledeci put, a evo dobro se pokazuje kao koristan pesadinac. Isto tako je i muzikoloskinja Aleksandra Joksimovic (DS) i evo je sad ambasadorka u Londonu. Nije diplomata, ali spremna da uci…
    ,

  8. Da li je ovu ostroumnu metaforu pozajmio na revers jutros u centrali vladajuce stranke? Tamo gde se sudari na vratima sa Cedom, Cankom, Comickom, Djurisicem, S. Basarom, Bebom, Mitrovicem, N. Krsticem, Bujosevicem, B. Srbljanovic itd, itd……

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 5

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.