AP: Srbi protestuju zbog ponovnog uvođenja protivepidemijskih mera

Ostavite komentar


  1. Zar nekog čudi? Ko traži đavola, obično to i dobije. Samo laganje, akcize, zabrane, naredbe, dernjava i govorancije. Ništa život, uživanje, radost, ubio je ljubav prema Srbiji u nama. On donese odluku, mi odmah u proteste: za trgove, MHE, zakone, decu, ljubimce….Sad i za Košutnjak.
    KOME TREBA VLAST S KOJOM MORA NON STOP DA RATUJE?!
    Dete od osam godina je ono koje čita piše; toliko dugo je SNS na vlasti. Neka siđe.

  2. Vučić je noćas ubrzao svoj kraj jer se prvi put usudio da digne ruku na svoj narod.Od sutra treba da traje neprestana pobuna sa samom jednim zahtevom.NEOPOZIVA OSTAVKA!

    1. Vise od 2.000.000 citaj dva miliona gradjana je dala podrsku Vucicu naspram nekolicine huligana koji vandalizmom traze neciju ostavku.

      1. To što si neobrazovan, pa pokazuješ osnovno nepoznavanje postavki demokratije, podele vlasti na nezavisne institucije i pravne države, tvoj je problem. Zbog toga nam je standard k’o u Moldaviji.

      2. OKO 6.5 MILIONA LJUDI IMA PRAVO GLASA U SRBIJI..STA JE 2MILIONA NA TU BROJKU?! NISTA…VECINA NIJE ZA NJEGA,ALI NAZALOST,NEMAMO ZA KOGA DA GLASAMO…

  3. Da su se gradjani pridržavali uvedenih mera, ničeg ovog ne bi bilo.

  4. Njegovo ludilo vise ne moze da se izdrzi, Beograd je glasao protiv a on ide malo da se zeza po svetu a nas da zakljuca. On uredjuje tv programe, jer njegovi casovi glume traju po dva sata, mi to jos i placamo. Ako voli da glumi neka kupi sebi televiziju pa kao moler Djuka, njegov najbolji drug, nek po ceo dan sedi i lupeta li lupeta. Sta smo mi bogu zgresili.

  5. Svi ti ,,junaci“ sto su ,,hrabri“ i protestvuju ugrozavajuci bezbednost i zdravlje svih gradjana nek se odreknu prava na lecenje i prava da koriste respirator kada se u svom huliganstvu zaraze pa nek onda pametuju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.