Apel NUNS-a za pomoć novinaru Milanu Jovanoviću

Ostavite komentar


  1. Novinari bi trebalo da budu više kolegialni i da više štite jedni druge. Meni se pričinjava da u ovoj državi novinari huškaju narod jedni na druge. Uvek su izabrane starane, a trebalo bi da budu po strani.

  2. Treba da pomogne svako ko je u mogućnosti. Teško je ljudima koji se nađu u takvoj situaciji bez obzira koje su profesije.

Ostavite komentar


Društvo

Prijava za plagijat protiv Jelene Trivan na čekanju: Ko koči postupak pred Etičkom komisijom Filološkog fakulteta? 9

Prijava za plagijat protiv Jelene Trivan na čekanju: Ko koči postupak pred Etičkom komisijom Filološkog fakulteta?

Filološki fakultet u Beogradu skoro dve godine ne može da okonča postupke pred Etičkom komisijom protiv Julijane Vučo, profesorke ovog fakulteta u penziji i Jelene Trivan, bivše direktorke Službenog glasnika, jer Nacionalni savet za visoko obrazovanje (NSVO) nije imenovao dva člana u stručne komisije koje treba da utvrde da li su Vučo i Trivan prekršile Kodeks profesionalne etike Univerziteta u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.