Apelacioni sud ukinuo presudu za ubistvo Ćuruvije i vratio na ponovo suđenje

Ostavite komentar


  1. Muljanje. Maltretiraju mu porodicu dve decenije i iznova im nanose bol. Ne mogu ni da zamislim kako se osećaju dok iznova prolaze kroz traumu. Tužno i sramotno je to što im rade.

  2. Caka je dugo u sledećem, polupismeni policajci, pod političkom kontrolom, naprave greške u proceduri, u početku skoro neprimetna, posle izvesnog vremena, ta greška, u početku naizgled mala pukototina, postane provaliju i svi budu oslobođeni. I vuk sit, i ovce na broju, u prevodu, diktatura bezbednosni službi. Pozdrav i pratite slučaj Zorana Marjanovića, slobodnog čoveka.

  3. Da li uopste postoji bilo kakva sankcija protiv sudija Osnovnih sudova kada im Apelacioni sud vraca predmez na ponovbo sudenje? Ima sudija kojina se to stalno desava i oni i dalje rade bez ikakvih posledica! Zato i traju sudski procesi citav ljudski vek! Neproduktivno je ponovo suditi po predmetu od pre 20 i vise godina. Zato nam je i pretrpabo sudstvo jer sude nestrucno!

  4. Znači, biće nešto 22 godine posle. A, imamo i 22 godine fore da Visoki dostigne Mila!

  5. to je ono kad se kaže da treba da se presudjuje u razumnom roku, tj da pravda treba da bude dostizna. Toga nema u Srbiji.

  6. Epilog neznanja, nestrucnosti i zaposljavanja sudija i tuzilaca preko veze. Sramota za sudstvo i celu drzavu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.